Podrobno

Slovenska živilskopredelovalna industrija v luči pristopa k Evropski uniji : diplomsko delo
ID Usenik, Tadeja (Avtor), ID Fabjančič, Zarjan (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://www.cek.ef.uni-lj.si/u_diplome/usenik156.pdf Povezava se odpre v novem oknu

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:Slovenija, EU, integracija, živilska industrija, ponudba, povpraševanje, uspešnost poslovanja, strategija trženja, mlekarstvo, problematika, analiza
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:EF - Ekonomska fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[T. Usenik]
Leto izida:2002
Št. strani:46 str., 4 str. pril.
PID:20.500.12556/RUL-3006 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:664
COBISS.SI-ID:12571110 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.07.2014
Število ogledov:2200
Število prenosov:451
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
USENIK, Tadeja, 2002, Slovenska živilskopredelovalna industrija v luči pristopa k Evropski uniji : diplomsko delo [na spletu]. Diplomsko delo. Ljubljana : T. Usenik. [Dostopano 31 maj 2025]. Pridobljeno s: http://www.cek.ef.uni-lj.si/u_diplome/usenik156.pdf
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Neznan jezik
Ključne besede:Slovenia, EU, integration, food industry, supply, demand, business efficiency, marketing strategy, dairying, problems, analysis

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
  1. Približevanje EU z vidika živilsko-predelovalne industrije
  2. Analiza trendov v živilskopredelovalni industriji po vstopu Slovenije v Evropsko unijo
  3. Slovenska živilskopredelovalna industrija v luči pristopa k Evropski uniji
  4. Proizvodnja sladkorja v Sloveniji pred in po pristopu k Evropski uniji
  5. Označevanje hranilnih vrednosti na živilih
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
  1. Uvajanje novega izdelka na trg in njegov živlejnjski ciklus
  2. Sladkor po vstopu v Evropsko unijo
  3. Water minimization in process industries: case study in beet sugar plant
  4. Nanokemija in materiali
  5. Industrijska mikrobiologija

Nazaj