Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Repozitorij Univerze v Ljubljani
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Podrobno
Vpliv joge na kakovost življenja treh oseb z multiplo sklerozo : diplomsko delo
ID
Zaletel, Tina
(
Avtor
),
ID
Filipčič, Tjaša
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Terčon, Jerneja
(
Komentor
)
URL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite
http://pefprints.pef.uni-lj.si/id/eprint/2340
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
multipla skleroza
,
joga
,
kakovost življenja
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
PEF - Pedagoška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[T. Zaletel]
Leto izida:
2014
Št. strani:
VIII, 75 str.
PID:
20.500.12556/RUL-29746
UDK:
616.832-004:615.851.8(043.2)
COBISS.SI-ID:
10155849
Datum objave v RUL:
02.10.2014
Število ogledov:
4509
Število prenosov:
426
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
ZALETEL, Tina, 2014,
Vpliv joge na kakovost življenja treh oseb z multiplo sklerozo : diplomsko delo
[na spletu]. Diplomsko delo. Ljubljana : T. Zaletel. [Dostopano 24 marec 2025]. Pridobljeno s: http://pefprints.pef.uni-lj.si/id/eprint/2340
Kopiraj citat
Objavi na:
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
ǂThe ǂinfluence of excipients and process parameters on the rheological properties of the xanthan gel
Analiza vplivov kemične sestave in procesnih parametrov na mehanske lastnosti pri toplem iztiskavanju aluminijeve zlitine
The impact of solvents and process parameters on the preparation of liposomes by injection method
The influence of formulation and process parameters on the properties of a dry emulsion prepared with the spray drying technology
Investigation of the process parameters for preparation of the xanthan gel
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
INFLUENCE OF PROCESS PARAMETERS ON THE FINAL ALGINATE AEROGELS PROPERTIES
The influence of composition of the medium of enyzmes activity Pleurotus ostreatus
Impact of process parameters on the slip ring quality
Optimization of process parameters and composition of fermentation medium for kefiran production from natural kefir grains
IMPACT OF PROCESS PARAMETERS ON THE EXTRACTION OF MACROLIDE LACTAMS FROM THE FERMENTATION BROTH WITH TOLUENE
Nazaj