Podrobno

Vpliv joge na kakovost življenja treh oseb z multiplo sklerozo : diplomsko delo
ID Zaletel, Tina (Avtor), ID Filipčič, Tjaša (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Terčon, Jerneja (Komentor)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://pefprints.pef.uni-lj.si/id/eprint/2340 Povezava se odpre v novem oknu

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:multipla skleroza, joga, kakovost življenja
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:PEF - Pedagoška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[T. Zaletel]
Leto izida:2014
Št. strani:VIII, 75 str.
PID:20.500.12556/RUL-29746 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:616.832-004:615.851.8(043.2)
COBISS.SI-ID:10155849 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:02.10.2014
Število ogledov:4509
Število prenosov:426
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
ZALETEL, Tina, 2014, Vpliv joge na kakovost življenja treh oseb z multiplo sklerozo : diplomsko delo [na spletu]. Diplomsko delo. Ljubljana : T. Zaletel. [Dostopano 24 marec 2025]. Pridobljeno s: http://pefprints.pef.uni-lj.si/id/eprint/2340
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
  1. ǂThe ǂinfluence of excipients and process parameters on the rheological properties of the xanthan gel
  2. Analiza vplivov kemične sestave in procesnih parametrov na mehanske lastnosti pri toplem iztiskavanju aluminijeve zlitine
  3. The impact of solvents and process parameters on the preparation of liposomes by injection method
  4. The influence of formulation and process parameters on the properties of a dry emulsion prepared with the spray drying technology
  5. Investigation of the process parameters for preparation of the xanthan gel
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
  1. INFLUENCE OF PROCESS PARAMETERS ON THE FINAL ALGINATE AEROGELS PROPERTIES
  2. The influence of composition of the medium of enyzmes activity Pleurotus ostreatus
  3. Impact of process parameters on the slip ring quality
  4. Optimization of process parameters and composition of fermentation medium for kefiran production from natural kefir grains
  5. IMPACT OF PROCESS PARAMETERS ON THE EXTRACTION OF MACROLIDE LACTAMS FROM THE FERMENTATION BROTH WITH TOLUENE

Nazaj