Podrobno

Ocena stanja v živilskopredelovalni industriji Slovenije ob vstopu v Evropsko unijo : diplomsko delo
ID Žužek, Katarina (Avtor), ID Fabjančič, Zarjan (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://www.cek.ef.uni-lj.si/u_diplome/zuzek92.pdf Povezava se odpre v novem oknu

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:Slovenija, EU, mednarodne ekonomske integracije, članstvo, živilska industrija, predelovalna industrija, uspešnost poslovanja, trg, analiza
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:EF - Ekonomska fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[K. Žužek]
Leto izida:2001
Št. strani:40 str., 5 str. pril.
PID:20.500.12556/RUL-2943 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:664
COBISS.SI-ID:12295654 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.07.2014
Število ogledov:2398
Število prenosov:310
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
ŽUŽEK, Katarina, 2001, Ocena stanja v živilskopredelovalni industriji Slovenije ob vstopu v Evropsko unijo : diplomsko delo [na spletu]. Diplomsko delo. Ljubljana : K. Žužek. [Dostopano 31 maj 2025]. Pridobljeno s: http://www.cek.ef.uni-lj.si/u_diplome/zuzek92.pdf
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Neznan jezik
Ključne besede:Slovenia, EU, international economic integrations, membership, food industry, processing industry, business efficiency, market, analysis

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
  1. Približevanje EU z vidika živilsko-predelovalne industrije
  2. Analiza trendov v živilskopredelovalni industriji po vstopu Slovenije v Evropsko unijo
  3. Slovenska živilskopredelovalna industrija v luči pristopa k Evropski uniji
  4. Proizvodnja sladkorja v Sloveniji pred in po pristopu k Evropski uniji
  5. Označevanje hranilnih vrednosti na živilih
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
  1. Uvajanje novega izdelka na trg in njegov živlejnjski ciklus
  2. Sladkor po vstopu v Evropsko unijo
  3. Water minimization in process industries: case study in beet sugar plant
  4. Nanokemija in materiali
  5. Industrijska mikrobiologija

Nazaj