Podrobno

Trg z grozdjem in vinom v Sloveniji in Evropski uniji : diplomsko delo
ID Čas, Gašper (Avtor), ID Erjavec, Emil (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://www.cek.ef.uni-lj.si/u_diplome/cas3585.pdf Povezava se odpre v novem oknu

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:Slovenija, EU, kmetijstvo, sadjarstvo, vinogradništvo, trženje, trg, reforme
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[G. Čas]
Leto izida:2008
Št. strani:29 str., 15 str. pril.
PID:20.500.12556/RUL-2846 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:634.8:663.2(043.2)
COBISS.SI-ID:2376072 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.07.2014
Število ogledov:2266
Število prenosov:287
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
ČAS, Gašper, 2008, Trg z grozdjem in vinom v Sloveniji in Evropski uniji : diplomsko delo [na spletu]. Diplomsko delo. Ljubljana : G. Čas. [Dostopano 31 maj 2025]. Pridobljeno s: http://www.cek.ef.uni-lj.si/u_diplome/cas3585.pdf
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Neznan jezik
Ključne besede:Slovenia, EU, agriculture, fruit production, viticulture, marketing, market, reforms

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
  1. Trg z grozdjem in vinom v Sloveniji in Evropski uniji
  2. The influence of malolactic fermentation on quality of Merlot wine
  3. Marketing vinske ceste
  4. Promotion of slovenian wines
  5. Biološki razkis vina
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
  1. Mg and K against bunch stem necrosys
  2. Stabilnost klorantraniliprola v vinogradu
  3. Impact of the manner of vinification on the quality of wine cv. 'Pinot Noir'
  4. Možnosti zmanjšanja kisline v vinu pri sorti Vitis vinifera L. cv. šipon
  5. Vpliv tretiranja vinske trte s plinskim ozonom in UVB-svetlobo na vsebnost fenolnih snovi v grozdju sorte 'Cabernet Sauvignon' (Vitis vinifera L.)

Nazaj