Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Repozitorij Univerze v Ljubljani
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Podrobno
Trg z grozdjem in vinom v Sloveniji in Evropski uniji : diplomsko delo
ID
Čas, Gašper
(
Avtor
),
ID
Erjavec, Emil
(
Mentor
)
Več o mentorju...
URL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite
http://www.cek.ef.uni-lj.si/u_diplome/cas3585.pdf
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
Slovenija
,
EU
,
kmetijstvo
,
sadjarstvo
,
vinogradništvo
,
trženje
,
trg
,
reforme
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[G. Čas]
Leto izida:
2008
Št. strani:
29 str., 15 str. pril.
PID:
20.500.12556/RUL-2846
UDK:
634.8:663.2(043.2)
COBISS.SI-ID:
2376072
Datum objave v RUL:
11.07.2014
Število ogledov:
2266
Število prenosov:
287
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
ČAS, Gašper, 2008,
Trg z grozdjem in vinom v Sloveniji in Evropski uniji : diplomsko delo
[na spletu]. Diplomsko delo. Ljubljana : G. Čas. [Dostopano 31 maj 2025]. Pridobljeno s: http://www.cek.ef.uni-lj.si/u_diplome/cas3585.pdf
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Neznan jezik
Ključne besede:
Slovenia
,
EU
,
agriculture
,
fruit production
,
viticulture
,
marketing
,
market
,
reforms
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Trg z grozdjem in vinom v Sloveniji in Evropski uniji
The influence of malolactic fermentation on quality of Merlot wine
Marketing vinske ceste
Promotion of slovenian wines
Biološki razkis vina
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Mg and K against bunch stem necrosys
Stabilnost klorantraniliprola v vinogradu
Impact of the manner of vinification on the quality of wine cv. 'Pinot Noir'
Možnosti zmanjšanja kisline v vinu pri sorti Vitis vinifera L. cv. šipon
Vpliv tretiranja vinske trte s plinskim ozonom in UVB-svetlobo na vsebnost fenolnih snovi v grozdju sorte 'Cabernet Sauvignon' (Vitis vinifera L.)
Nazaj