Podrobno

Didaktično e-gradivo "mehanske lastnosti lesa" v tehnologiji HTML5 : diplomsko delo
ID Smolič, Ksenja (Avtor), ID Kaučič, Branko (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Avsec, Stanislav (Komentor)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://pefprints.pef.uni-lj.si/1447/1/DD_Smoli%C4%8D_K_12_04_2013.pdf Povezava se odpre v novem oknu

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:e-izobraževanje, canvas, animacija
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:PEF - Pedagoška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[K. Smolič]
Leto izida:2013
Št. strani:VII f., 160 str.
PID:20.500.12556/RUL-27134 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:004.4:37(043.2)
COBISS.SI-ID:9628745 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.07.2014
Število ogledov:2321
Število prenosov:389
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
SMOLIČ, Ksenja, 2013, Didaktično e-gradivo „mehanske lastnosti lesa“ v tehnologiji HTML5 : diplomsko delo [na spletu]. Diplomsko delo. Ljubljana : K. Smolič. [Dostopano 2 april 2025]. Pridobljeno s: http://pefprints.pef.uni-lj.si/1447/1/DD_Smoli%C4%8D_K_12_04_2013.pdf
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
  1. Improving the nutritional value and a shelf life of bread with the addition of grape pomace and olive cake
  2. Heating of matter by microwaves without convection
  3. Influence of trehalose addition on technological and sensory properties of bread
  4. Different Saccharomyces cerevisiae yeast strains application for breadmaking
  5. Influence of adding sourdough with sprouted spelt seeds on technological and sensory characteristics of bread
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
  1. Organizacija protokolarnega dogodka
  2. Poslovanje v evropskem prostoru
  3. Meja z Republiko Avstrijo
  4. Več plati Schengena
  5. Mednarodne pogodbe in sporazumi ter njihova vloga pri vključevanju Slovenije v Evropsko unijo

Nazaj