Podrobno

Informacijsko-komunikacijska tehnologija v kombiniranem učenju : diplomsko delo
ID Pirc, Mojca (Avtor), ID Kaučič, Branko (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (1,22 MB)
MD5: 40D1A296CC1F92ADCCE2A4FC1ED63595
URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://pefprints.pef.uni-lj.si/1399/1/diplomsko_delo_mojca_pirc_IKT_kombiniranem_u%C4%8Denju.pdf Povezava se odpre v novem oknu

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:kombinirano učenje, IKT
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:PEF - Pedagoška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[M. Pirc]
Leto izida:2013
Št. strani:65 f.
PID:20.500.12556/RUL-27096 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:004:37.091.3(043.2)
COBISS.SI-ID:9597513 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.07.2014
Število ogledov:8054
Število prenosov:359
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
PIRC, Mojca, 2013, Informacijsko-komunikacijska tehnologija v kombiniranem učenju : diplomsko delo [na spletu]. Diplomsko delo. Ljubljana : M. Pirc. [Dostopano 24 junij 2025]. Pridobljeno s: https://repozitorij.uni-lj.si/IzpisGradiva.php?lang=slv&id=27096
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
  1. Trg z grozdjem in vinom v Sloveniji in Evropski uniji
  2. The influence of malolactic fermentation on quality of Merlot wine
  3. Marketing vinske ceste
  4. Promotion of slovenian wines
  5. Biološki razkis vina
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
  1. Mg and K against bunch stem necrosys
  2. Stabilnost klorantraniliprola v vinogradu
  3. Impact of the manner of vinification on the quality of wine cv. 'Pinot Noir'
  4. Možnosti zmanjšanja kisline v vinu pri sorti Vitis vinifera L. cv. šipon
  5. Vpliv tretiranja vinske trte s plinskim ozonom in UVB-svetlobo na vsebnost fenolnih snovi v grozdju sorte 'Cabernet Sauvignon' (Vitis vinifera L.)

Nazaj