Podrobno

10 let po sprejemu ustavnega zakona o dopolnitvi 80. člena ustave : diplomsko delo
ID Špes, Mitja (Avtor), ID Kocjančič, Rudi (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (395,17 KB)
MD5: E374A3BAFB016C022F1EEAA173394593
PID: 20.500.12556/rul/00d59591-786f-4f30-9416-8723badf3722

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:volilni sistem, večinski volilni sistem, proporcionalni volilni sistem, referendum, ustavni zakon, beneška komisija, diplomske naloge
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:FU - Fakulteta za upravo
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[M. Špes]
Leto izida:2011
Št. strani:IX, 42 str.
PID:20.500.12556/RUL-2686 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:342.8(043.2)
COBISS.SI-ID:3653550 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.07.2014
Število ogledov:2182
Število prenosov:425
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
ŠPES, Mitja, 2011, 10 let po sprejemu ustavnega zakona o dopolnitvi 80. člena ustave : diplomsko delo [na spletu]. Diplomsko delo. Ljubljana : M. Špes. [Dostopano 2 april 2025]. Pridobljeno s: https://repozitorij.uni-lj.si/IzpisGradiva.php?lang=slv&id=2686
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
  1. Improving the nutritional value and a shelf life of bread with the addition of grape pomace and olive cake
  2. Heating of matter by microwaves without convection
  3. Influence of trehalose addition on technological and sensory properties of bread
  4. Different Saccharomyces cerevisiae yeast strains application for breadmaking
  5. Influence of adding sourdough with sprouted spelt seeds on technological and sensory characteristics of bread
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
  1. Organizacija protokolarnega dogodka
  2. Poslovanje v evropskem prostoru
  3. Meja z Republiko Avstrijo
  4. Več plati Schengena
  5. Mednarodne pogodbe in sporazumi ter njihova vloga pri vključevanju Slovenije v Evropsko unijo

Nazaj