Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Repozitorij Univerze v Ljubljani
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Podrobno
Problem trgovskega potnika : diplomsko delo
ID
Zupanc, Kaja
(
Avtor
),
ID
Šparl, Primož
(
Mentor
)
Več o mentorju...
URL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite
http://pefprints.pef.uni-lj.si/1026/1/Diplomsko_delo_Kaja_Zupanc.pdf
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(13,41 MB)
MD5: 7D1425ED95598F69A83817453E069BE6
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
teorija grafov
,
problem trgovskega potnika
,
algoritmi
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
PEF - Pedagoška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[K. Zupanc]
Leto izida:
2012
Št. strani:
IV, 76 str., [14] str. pril.
PID:
20.500.12556/RUL-26650
UDK:
519.1(043.2)
COBISS.SI-ID:
9366089
Datum objave v RUL:
11.07.2014
Število ogledov:
4667
Število prenosov:
663
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
ZUPANC, Kaja, 2012,
Problem trgovskega potnika : diplomsko delo
[na spletu]. Diplomsko delo. Ljubljana : K. Zupanc. [Dostopano 22 avgust 2025]. Pridobljeno s: https://repozitorij.uni-lj.si/IzpisGradiva.php?lang=slv&id=26650
Kopiraj citat
Objavi na:
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Determination of selected physico-chemical parameters of buckwheat honey
Antioxidant activity of Slovenian honey in relation with some physico-chemical parameters
Determination of physico-chemical properties of models of different honey types, syrups and their mixtures
Verification of quality parameters for fir honey
Physico-chemical properties of ionic liquid 1-butyl-3-methylimidazolium tetrafluoroborate
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Identification of dominant scaffolds in antibacterial compounds
Comparison of some chemical properties of different types of honey
Gold in the past, today and future
Nazaj