Podrobno

Projekt sovprežnega železniškega mostu : diplomska naloga
ID Zupančič, Peter (Avtor), ID Beg, Darko (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (4,76 MB)
MD5: 78948F6E30A46617A5723249A30CB2AC
PID: 20.500.12556/rul/fc7e398c-1dd3-41bf-a7e4-fecd1776d99d

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:gradbeništvo, diplomska dela, VSŠ, sovprežne konstrukcije, jeklene konstrukcije, železniški most, narivanje, analiza faze gradnje
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:FGG - Fakulteta za gradbeništvo in geodezijo
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[P. Zupančič]
Leto izida:2010
Št. strani:XXVI, 142 str., pril.
PID:20.500.12556/RUL-26502 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:624.016:624.21:625.1(043.2)
COBISS.SI-ID:4908641 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.07.2014
Število ogledov:5997
Število prenosov:777
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
ZUPANČIČ, Peter, 2010, Projekt sovprežnega železniškega mostu : diplomska naloga [na spletu]. Diplomsko delo. Ljubljana : P. Zupančič. [Dostopano 22 avgust 2025]. Pridobljeno s: https://repozitorij.uni-lj.si/IzpisGradiva.php?lang=slv&id=26502
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Composite steel and concrete railway bridge design project : graduation thesis
Ključne besede:composite structures, steel structures, railway bridge, incremental launching, construction stage analysis

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
  1. The effect of olive leaves and cake on parameters of oxidative stress and digestion on broilers
  2. Effects of olive leaves and cake on parameters of oxidative stress in growing pigs
  3. Effect of olive leaves and olive pulp in feed mixed on bone mineralisation of broiler chickens
  4. Effect of olive leaves and pulp in feed mix on utilization of nutrients and energy in broilers
  5. ǂThe ǂeffect of olive leaves and pulp on utilization of nutrients and energy in pigs
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:Ni podobnih del

Nazaj