Podrobno

Raziskava organizacijske kulture v proizvodni organizaciji : diplomsko delo univerzitetnega programa uprava I. stopnja
ID Crnalić, Azra (Avtor), ID Ivanko, Štefan (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (842,84 KB)
MD5: 2BAAABA06F3E844E7B271D7A9C43C830
PID: 20.500.12556/rul/d5d1e47b-fe51-40a8-a36f-e98ded6ef35f

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:organizacijska kultura, uspešnost organizacije, konkurenčna prednost, norme, diplomske naloge
Vrsta gradiva:Diplomsko delo/naloga
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:FU - Fakulteta za upravo
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[A. Crnalić]
Leto izida:2010
Št. strani:V, 68 str.
PID:20.500.12556/RUL-2596 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:005.73:658.51(043.2)
COBISS.SI-ID:3411630 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.07.2014
Število ogledov:3465
Število prenosov:374
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
CRNALIĆ, Azra, 2010, Raziskava organizacijske kulture v proizvodni organizaciji : diplomsko delo univerzitetnega programa uprava I. stopnja [na spletu]. Diplomsko delo. Ljubljana : A. Crnalić. [Dostopano 24 junij 2025]. Pridobljeno s: https://repozitorij.uni-lj.si/IzpisGradiva.php?lang=slv&id=2596
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
  1. Trg z grozdjem in vinom v Sloveniji in Evropski uniji
  2. The influence of malolactic fermentation on quality of Merlot wine
  3. Marketing vinske ceste
  4. Promotion of slovenian wines
  5. Biološki razkis vina
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
  1. Mg and K against bunch stem necrosys
  2. Stabilnost klorantraniliprola v vinogradu
  3. Impact of the manner of vinification on the quality of wine cv. 'Pinot Noir'
  4. Možnosti zmanjšanja kisline v vinu pri sorti Vitis vinifera L. cv. šipon
  5. Vpliv tretiranja vinske trte s plinskim ozonom in UVB-svetlobo na vsebnost fenolnih snovi v grozdju sorte 'Cabernet Sauvignon' (Vitis vinifera L.)

Nazaj