Podrobno

Položaj Leka v Novartisu : diplomsko delo visokošolskega programa
ID Mujčinović, Alma (Avtor), ID Abrahamsberg, Niko (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (931,70 KB)
MD5: 865E35358F651E07B6F728D48D50EAED
PID: 20.500.12556/rul/4b35bb1c-1500-4dcd-99b3-3c026c18524a

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:farmacija, farmacevtska industrija, gospodarske družbe, Lek, Novartis, diplomske naloge
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:FU - Fakulteta za upravo
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[A. Mujčinović]
Leto izida:2010
Št. strani:V, 63 str.
PID:20.500.12556/RUL-2564 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:661.12(043.2)
COBISS.SI-ID:3389870 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.07.2014
Število ogledov:6992
Število prenosov:415
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
MUJČINOVIĆ, Alma, 2010, Položaj Leka v Novartisu : diplomsko delo visokošolskega programa [na spletu]. Diplomsko delo. Ljubljana : A. Mujčinović. [Dostopano 22 junij 2025]. Pridobljeno s: https://repozitorij.uni-lj.si/IzpisGradiva.php?lang=slv&id=2564
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
  1. Fermentacijske lastnosti Saccharomyces in ne-Saccharomyces vinskih kvasovk
  2. Fermentacijske lastnosti izolata avtohtonih kvasovk pri alkoholni fermentaciji sorte Renski rizling
  3. Uporaba mešane kulture ne-Saccharomyces kvasovk vrst Metschnikowia fructicola in Saccharomyces cerevisiae za pridelavo vina
  4. Fermentacijske lastnosti ne-Saccharomyces vinskih kvasovk
  5. Fermentacijske lastnosti vinskih kvasovk in mlečnokislinskih bakterij
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
  1. Why, when, and how did yeast evolve alcoholic fermentation?
  2. Uporaba različnih kvasovk v pridelavi jabolčnega vina
  3. Vpliv mešane fermentacije kvasovk Saccharomyces cerevisiae in Dekkera bruxellensis na biosintezo aromatskih snovi
  4. Exploring biodiversity potential of wine associated yeasts

Nazaj