Podrobno

Mejna nosilnost vijačenih stikov : diplomska naloga
ID Bočko, Sergej (Avtor), ID Korelc, Jože (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (8,73 MB)
MD5: ABE491D49D4BDFD70A6FF3664F42ED89
PID: 20.500.12556/rul/ca98c05d-eee3-488f-b51a-271253a16ac4

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:gradbeništvo, diplomska dela, VSŠ, jeklene konstrukcije, vijačeni stiki, metoda končnih elementov
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:FGG - Fakulteta za gradbeništvo in geodezijo
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[S. Bočko]
Leto izida:2008
Št. strani:XXII, 131 str.
PID:20.500.12556/RUL-25347 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:624.014.2:624.078(043.2)
COBISS.SI-ID:4012385 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.07.2014
Število ogledov:8576
Število prenosov:633
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
BOČKO, Sergej, 2008, Mejna nosilnost vijačenih stikov : diplomska naloga [na spletu]. Diplomsko delo. Ljubljana : S. Bočko. [Dostopano 27 marec 2025]. Pridobljeno s: https://repozitorij.uni-lj.si/IzpisGradiva.php?lang=slv&id=25347
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Limit load of bolted connections : graduation thesis
Ključne besede:steel structures, bolted connections, finite element method

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
  1. Improving the nutritional value and a shelf life of bread with the addition of grape pomace and olive cake
  2. Heating of matter by microwaves without convection
  3. Influence of trehalose addition on technological and sensory properties of bread
  4. Different Saccharomyces cerevisiae yeast strains application for breadmaking
  5. Influence of adding sourdough with sprouted spelt seeds on technological and sensory characteristics of bread
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
  1. Uporaba ozona pri pripravi živil
  2. Visokofrekvenčni resonator za 2,2 GHz
  3. SENSORY VALUE OF BREAD MADE FROM RYE (Secale cereale L.), COMMON WHEAT (Triticum aestivum L.) AND MESLIN (MIXTURE OF RYE AND WHEAT)

Nazaj