Podrobno

Pokojninsko zavarovanje : diplomsko delo univerzitetnega programa
ID Sinjur, Urška (Avtor), ID Pevcin, Primož (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (1,08 MB)
MD5: 7554F32E835BF79E1306C3236374CD25
PID: 20.500.12556/rul/673d1a15-866e-4f74-9bcc-22a39e595669

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:pokojnine, pokojninski skladi, pokojninsko zavarovanje, Slovenija, diplomske naloge
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:FU - Fakulteta za upravo
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[U. Sinjur]
Leto izida:2009
Št. strani:IV, 58 str.
PID:20.500.12556/RUL-2459 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:368.914(497.4)(043.2)
COBISS.SI-ID:3267246 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.07.2014
Število ogledov:5903
Število prenosov:551
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
SINJUR, Urška, 2009, Pokojninsko zavarovanje : diplomsko delo univerzitetnega programa [na spletu]. Diplomsko delo. Ljubljana : U. Sinjur. [Dostopano 6 julij 2025]. Pridobljeno s: https://repozitorij.uni-lj.si/IzpisGradiva.php?lang=slv&id=2459
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
  1. Vrednotenje vsebnosti in stabilnosti lipofilnih vitaminov in koencima Q10 v zdravilih in prehranskih dopolnilih z metodo tekočinske kromatografije visoke ločljivosti
  2. Vrednotenje stabilnosti vitamina D3 v raztopinah prehranskih dopolnilih in zdravilih z metodo tekočinske kromatografije visoke ločljivosti
  3. Razvoj analizne metode na osnovi tekočinske kromatografije visoke ločljivosti za sočasno vrednotenje vsebnosti vitaminov B kompleksa v zdravilih in prehranskih dopolnilih
  4. Vrednotenje stabilnosti nekaterih benzodiazepinov pri stresnih pogojih z metodo tekočinske kromatografije visoke ločljivosti
  5. Evaluation of oxidative stability of ascorbic acid in aqueous solutions, dietary supplements and drugs by high performance liquid chromatography
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
  1. Vpliv različnih termičnih postopkov na vsebnost vitamina C v živilih
  2. Analiza prepoznavnosti blagovnih znamk slovenskih kozmetičnih izdelkov
  3. Hmelj v kozmetičnih izdelkih za nego kože v spletni prodaji
  4. Pospeševanje prodaje kozmetičnim salonom
  5. Antimikrobni učinek komercialnih in naravnih konzervansov v kozmetičnih izdelkih

Nazaj