Podrobno

Pokojninsko zavarovanje : diplomsko delo univerzitetnega programa
ID Sinjur, Urška (Avtor), ID Pevcin, Primož (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (1,08 MB)
MD5: 7554F32E835BF79E1306C3236374CD25
PID: 20.500.12556/rul/673d1a15-866e-4f74-9bcc-22a39e595669

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:pokojnine, pokojninski skladi, pokojninsko zavarovanje, Slovenija, diplomske naloge
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:FU - Fakulteta za upravo
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[U. Sinjur]
Leto izida:2009
Št. strani:IV, 58 str.
PID:20.500.12556/RUL-2459 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:368.914(497.4)(043.2)
COBISS.SI-ID:3267246 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.07.2014
Število ogledov:5744
Število prenosov:550
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
SINJUR, Urška, 2009, Pokojninsko zavarovanje : diplomsko delo univerzitetnega programa [na spletu]. Diplomsko delo. Ljubljana : U. Sinjur. [Dostopano 22 junij 2025]. Pridobljeno s: https://repozitorij.uni-lj.si/IzpisGradiva.php?lang=slv&id=2459
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
  1. Genetic diversity of the yeasts in spontaneous fermentations of apple cider and their biotechnological potential
  2. Optimization of acetic fermentation of cider
  3. Population genomics of the indigenous Saccharomyces yeasts from cider
  4. Impact of the copper ions on fermentation kinetics of different yeast strains and quality of young wine of Welshriesling [i. e. Welschriesling] variety
  5. Fermentation characteristics of Saccharomyces and non-Saccharomyces wine yeasts
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
  1. Why, when, and how did yeast evolve alcoholic fermentation?
  2. Biotska raznovrstnost kvasovk povezanih s proizvodnjo jabolčnega vina
  3. Biodiversitet i naturleg gjær i siderproduksjonen i Hardanger
  4. Ko iz grešnega nastane pravo vino
  5. Different Approaches in Cider Production

Nazaj