Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Repozitorij Univerze v Ljubljani
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Podrobno
Pokojninsko zavarovanje : diplomsko delo univerzitetnega programa
ID
Sinjur, Urška
(
Avtor
),
ID
Pevcin, Primož
(
Mentor
)
Več o mentorju...
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(1,08 MB)
MD5: 7554F32E835BF79E1306C3236374CD25
PID:
20.500.12556/rul/673d1a15-866e-4f74-9bcc-22a39e595669
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
pokojnine
,
pokojninski skladi
,
pokojninsko zavarovanje
,
Slovenija
,
diplomske naloge
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
FU - Fakulteta za upravo
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[U. Sinjur]
Leto izida:
2009
Št. strani:
IV, 58 str.
PID:
20.500.12556/RUL-2459
UDK:
368.914(497.4)(043.2)
COBISS.SI-ID:
3267246
Datum objave v RUL:
11.07.2014
Število ogledov:
5744
Število prenosov:
550
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
SINJUR, Urška, 2009,
Pokojninsko zavarovanje : diplomsko delo univerzitetnega programa
[na spletu]. Diplomsko delo. Ljubljana : U. Sinjur. [Dostopano 22 junij 2025]. Pridobljeno s: https://repozitorij.uni-lj.si/IzpisGradiva.php?lang=slv&id=2459
Kopiraj citat
Objavi na:
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Genetic diversity of the yeasts in spontaneous fermentations of apple cider and their biotechnological potential
Optimization of acetic fermentation of cider
Population genomics of the indigenous Saccharomyces yeasts from cider
Impact of the copper ions on fermentation kinetics of different yeast strains and quality of young wine of Welshriesling [i. e. Welschriesling] variety
Fermentation characteristics of Saccharomyces and non-Saccharomyces wine yeasts
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Why, when, and how did yeast evolve alcoholic fermentation?
Biotska raznovrstnost kvasovk povezanih s proizvodnjo jabolčnega vina
Biodiversitet i naturleg gjær i siderproduksjonen i Hardanger
Ko iz grešnega nastane pravo vino
Different Approaches in Cider Production
Nazaj