Podrobno

Pokojninsko zavarovanje : diplomsko delo univerzitetnega programa
ID Sinjur, Urška (Avtor), ID Pevcin, Primož (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (1,08 MB)
MD5: 7554F32E835BF79E1306C3236374CD25
PID: 20.500.12556/rul/673d1a15-866e-4f74-9bcc-22a39e595669

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:pokojnine, pokojninski skladi, pokojninsko zavarovanje, Slovenija, diplomske naloge
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:FU - Fakulteta za upravo
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[U. Sinjur]
Leto izida:2009
Št. strani:IV, 58 str.
PID:20.500.12556/RUL-2459 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:368.914(497.4)(043.2)
COBISS.SI-ID:3267246 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.07.2014
Število ogledov:4395
Število prenosov:533
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
SINJUR, Urška, 2009, Pokojninsko zavarovanje : diplomsko delo univerzitetnega programa [na spletu]. Diplomsko delo. Ljubljana : U. Sinjur. [Dostopano 27 marec 2025]. Pridobljeno s: https://repozitorij.uni-lj.si/IzpisGradiva.php?lang=slv&id=2459
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
  1. Improving the nutritional value and a shelf life of bread with the addition of grape pomace and olive cake
  2. Heating of matter by microwaves without convection
  3. Influence of trehalose addition on technological and sensory properties of bread
  4. Different Saccharomyces cerevisiae yeast strains application for breadmaking
  5. Influence of adding sourdough with sprouted spelt seeds on technological and sensory characteristics of bread
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
  1. Uporaba ozona pri pripravi živil
  2. Visokofrekvenčni resonator za 2,2 GHz
  3. SENSORY VALUE OF BREAD MADE FROM RYE (Secale cereale L.), COMMON WHEAT (Triticum aestivum L.) AND MESLIN (MIXTURE OF RYE AND WHEAT)

Nazaj