Podrobno

Teorija iger v trženju : diplomsko delo
ID Zlobko, Tina (Avtor), ID Škulj, Damjan (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://dk.fdv.uni-lj.si/diplomska_dela_1/pdfs/mb11_zlobko-tina.pdf Povezava se odpre v novem oknu

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:Cournotov model, Stackelbergov model, strateško trženje
Vrsta gradiva:Diplomsko delo/naloga
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:FDV - Fakulteta za družbene vede
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[T. Zlobko]
Leto izida:2013
Št. strani:35 str.
PID:20.500.12556/RUL-23960 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:658.8:005.311.7(043.2)
COBISS.SI-ID:32356957 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.07.2014
Število ogledov:2410
Število prenosov:248
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
ZLOBKO, Tina, 2013, Teorija iger v trženju : diplomsko delo [na spletu]. Diplomsko delo. Ljubljana : T. Zlobko. [Dostopano 17 junij 2025]. Pridobljeno s: http://dk.fdv.uni-lj.si/diplomska_dela_1/pdfs/mb11_zlobko-tina.pdf
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
  1. Seasonal dynamics and abundance of brown marmorated stink bug Halyomorpha halys (Stål) on four trap crops
  2. Apple fruit (Malus domestica Borkh.) metabolic response to infestation by invasive brown marmorated stink bug (Halyomorpha halys Stal.)
  3. The brown marmorated stink bug (Halyomorpha halys Stål.) influences pungent and non-pungent Capsicum cultivars' pre- and post-harvest quality
  4. Biological parameters, phenology and temperature requirements of Halyomorpha halys (Hemiptera: Pentatomidae) in the Sub-Mediterranean climate of Western Slovenia
  5. Sezonska dinamika marmorirane smrdljivke (Halyomorpha halys [Stål], Hemiptera, Pentatomidae) na laboratorijskem polju Biotehniške fakultete v Ljubljani
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
  1. Možnosti kemičnega zatiranja stenice marmorirane smrdljivke (Halyomorpha halys Stål) v nasadih jablan z ekološko in integrirano pridelavo
  2. Inovativno osveščanje o ohranjanju biodiverzitete
  3. Spremljanje jabolčnega zavijača

Nazaj