Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Repozitorij Univerze v Ljubljani
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Podrobno
Urbanizacija v Avstraliji : zaključna seminarska naloga
ID
Brlec, Tina
(
Avtor
),
ID
Resnik Planinc, Tatjana
(
Mentor
)
Več o mentorju...
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(5,23 MB)
MD5: 560B898C70F76FC3744A902D9E12C458
PID:
20.500.12556/rul/a5c38efd-e19d-491f-814f-b9a39015a716
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
zaključne seminarske naloge
,
geografske diplome
,
Avstralija
,
geografija naselij
,
mesta
,
rast mest
,
urbanizacija
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo/naloga
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
FF - Filozofska fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[T. Brlec]
Leto izida:
2012
Št. strani:
59 str.
PID:
20.500.12556/RUL-23777
UDK:
911.374.1(94)
COBISS.SI-ID:
51708514
Datum objave v RUL:
11.07.2014
Število ogledov:
5210
Število prenosov:
1388
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
BRLEC, Tina, 2012,
Urbanizacija v Avstraliji : zaključna seminarska naloga
[na spletu]. Diplomsko delo. Ljubljana : T. Brlec. [Dostopano 13 junij 2025]. Pridobljeno s: https://repozitorij.uni-lj.si/IzpisGradiva.php?lang=slv&id=23777
Kopiraj citat
Objavi na:
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Vpliv toplotnega stresa na kakovost piščančjega mesa
Nenormalne kakovosti mišičnine piščancev
Sestava pečenega piščančjega mesa različnih rej
Krmilni sistem za majhne piščančje farme
Protimikrobna aktivnost eteričnih olj treh zelišč proti patogenu Listeria monocytogenes v piščančjih hrenovkah
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Influence of added fat on the quality of poultry meat
PIŠČANČJI GNOJ KOT SUROVINA ZA BIOPLINARNE
Pomen kakovosti v Perutnini Ptuj
Priprava novih piščančjih celičnih kultur
Poultry meat in the production of meat products
Nazaj