Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Repozitorij Univerze v Ljubljani
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Podrobno
Geografija Lendave : diplomsko delo
ID
Jerebic, Boštjan
(
Avtor
),
ID
Rebernik, Dejan
(
Mentor
)
Več o mentorju...
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(30,70 MB)
MD5: 21C05AB8D7DCAE1B33C1383E41984436
PID:
20.500.12556/rul/17850cbd-34cf-4a3f-9c98-1a7c816a9435
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
diplomska dela
,
geografske diplome
,
Slovenija
,
Lendava
,
regionalna geografija
,
geografija naselij
,
mesta
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
FF - Filozofska fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[B. Jerebic]
Leto izida:
2009
Št. strani:
95 f.
PID:
20.500.12556/RUL-23480
UDK:
911.37(497.4Lendava)(043.2)
COBISS.SI-ID:
40521314
Datum objave v RUL:
11.07.2014
Število ogledov:
4825
Število prenosov:
344
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
JEREBIC, Boštjan, 2009,
Geografija Lendave : diplomsko delo
[na spletu]. Diplomsko delo. Ljubljana : B. Jerebic. [Dostopano 24 julij 2025]. Pridobljeno s: https://repozitorij.uni-lj.si/IzpisGradiva.php?lang=slv&id=23480
Kopiraj citat
Objavi na:
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Vpliv transporta na kakovost klavnih polovic in mesa pri govedu
Can the suspension method (tenderstretch vs. Achilles tendon) enhance horsemeat quality?
Suho zorenje govejega mesa
Kakovost ekološko prirejenega govejega mesa
Analiza klavne kakovosti goved v 'Mesni industriji Primorske'
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Growth performance, meat quality, and fecal microbial population in limousin bulls supplemented with hydrolyzable tannins
Kakovost mesa bikov lisaste pasme v povezavi z zorenjem
PRIMERJAVA KLAVNIH LASTNOSTI MED NAKLJUČNO IZBRANIMI BIKI IN BIKI IZ PROGENEGA TESTA
Strategija trženja mesa škotskega goveda
Klavna kakovost in kakovost mesa prašičev pitanih z dodatkom tanina v krmi
Nazaj