Podrobno

Geografija Lendave : diplomsko delo
ID Jerebic, Boštjan (Avtor), ID Rebernik, Dejan (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (30,70 MB)
MD5: 21C05AB8D7DCAE1B33C1383E41984436
PID: 20.500.12556/rul/17850cbd-34cf-4a3f-9c98-1a7c816a9435

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:diplomska dela, geografske diplome, Slovenija, Lendava, regionalna geografija, geografija naselij, mesta
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:FF - Filozofska fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[B. Jerebic]
Leto izida:2009
Št. strani:95 f.
PID:20.500.12556/RUL-23480 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:911.37(497.4Lendava)(043.2)
COBISS.SI-ID:40521314 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.07.2014
Število ogledov:4825
Število prenosov:344
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
JEREBIC, Boštjan, 2009, Geografija Lendave : diplomsko delo [na spletu]. Diplomsko delo. Ljubljana : B. Jerebic. [Dostopano 24 julij 2025]. Pridobljeno s: https://repozitorij.uni-lj.si/IzpisGradiva.php?lang=slv&id=23480
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
  1. Vpliv transporta na kakovost klavnih polovic in mesa pri govedu
  2. Can the suspension method (tenderstretch vs. Achilles tendon) enhance horsemeat quality?
  3. Suho zorenje govejega mesa
  4. Kakovost ekološko prirejenega govejega mesa
  5. Analiza klavne kakovosti goved v 'Mesni industriji Primorske'
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
  1. Growth performance, meat quality, and fecal microbial population in limousin bulls supplemented with hydrolyzable tannins
  2. Kakovost mesa bikov lisaste pasme v povezavi z zorenjem
  3. PRIMERJAVA KLAVNIH LASTNOSTI MED NAKLJUČNO IZBRANIMI BIKI IN BIKI IZ PROGENEGA TESTA
  4. Strategija trženja mesa škotskega goveda
  5. Klavna kakovost in kakovost mesa prašičev pitanih z dodatkom tanina v krmi

Nazaj