Podrobno

Dejnostratova kvadratrisa : študijsko gradivo
ID Razpet, Marko (Avtor)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://www.pef.uni-lj.si/matwww/Dejnostratova_kvadratrisa.pdf Povezava se odpre v novem oknu

Jezik:Slovenski jezik
Vrsta gradiva:Delo ni kategorizirano
Tipologija:2.05 - Drugo učno gradivo
Organizacija:PEF - Pedagoška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:Univerza v Ljubljani, Pedagoška fakulteta, Oddelek za matematiko in računalništvo
Leto izida:2013
Št. strani:54 str.
PID:20.500.12556/RUL-23383 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:51
COBISS.SI-ID:9724233 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.07.2014
Število ogledov:11645
Število prenosov:288
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
RAZPET, Marko, 2013, Dejnostratova kvadratrisa : študijsko gradivo [na spletu]. Drugo učno gradivo. Ljubljana : Univerza v Ljubljani, Pedagoška fakulteta, Oddelek za matematiko in računalništvo. [Dostopano 13 julij 2025]. Pridobljeno s: http://www.pef.uni-lj.si/matwww/Dejnostratova_kvadratrisa.pdf
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
  1. ǂThe ǂcourse of malolactic fermentation in grape must and wine
  2. Starter cultures for the production of mild yoghurt
  3. Fermentation characteristics of wine yeasts and lactic acid bacteria
  4. Effect of biogenic amines from food on human brain
  5. Lactic acid fermentation of algae
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
  1. Determination of biogenic amine-forming potential of naturally occuring lactic acid bacteria (LAB) strains isolated from the grapes of Vitis vinifera cv. Refošk grape variety
  2. Preliminarni rezultati študije mlečnokislinskih bakterij povezanih z vinom Teran
  3. Ko iz grešnega nastane pravo vino
  4. Rezultati študije mlečnokislinskih bakterij, povezanih z vinom teran
  5. Determination of biogenic amines formation by autochthonous lactic acid bacteria from ‘Refošk’ grapes using different analytical methods

Nazaj