Podrobno

Praktikum iz biofizike : študijsko leto 2011/2012
ID Božič, Bojan (Avtor), ID Derganc, Jure (Avtor), ID Gomišček, Gregor (Avtor), ID Kralj-Iglič, Veronika (Avtor), ID Majhenc, Janja (Avtor), ID Peterlin, Primož (Avtor), ID Svetina, Saša (Avtor), ID Žekš, Boštjan (Avtor)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://biofiz.mf.uni-lj.si/studij/literatura/bfpraktikum.pdf Povezava se odpre v novem oknu

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:biofizika
Vrsta gradiva:Delo ni kategorizirano
Tipologija:2.05 - Drugo učno gradivo
Organizacija:PEF - Pedagoška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:Medicinska fakulteta, Inštitut za biofiziko
Leto izida:2011
PID:20.500.12556/RUL-23373 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:577.3
COBISS.SI-ID:9183561 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.07.2014
Število ogledov:6392
Število prenosov:565
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
BOŽIČ, Bojan, DERGANC, Jure, GOMIŠČEK, Gregor, KRALJ-IGLIČ, Veronika, MAJHENC, Janja, PETERLIN, Primož, SVETINA, Saša in ŽEKŠ, Boštjan, 2011, Praktikum iz biofizike : študijsko leto 2011/2012 [na spletu]. Drugo učno gradivo. Ljubljana : Medicinska fakulteta, Inštitut za biofiziko. [Dostopano 4 julij 2025]. Pridobljeno s: http://biofiz.mf.uni-lj.si/studij/literatura/bfpraktikum.pdf
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
  1. Učinek dodanega na sol vezanega brinovega ekstrakta na tvorbo heterocikličnih aromatskih aminov v toplotno obdelanih govejih pleskavicah
  2. Vpliv dodatka ksantohumola na zmanjšanje tvorbe produktov Maillardove reakcije v sekljancih
  3. Vpliv rastlinskih ekstraktov na zmanjšanje vsebnosti heterocikličnih aromatskih aminov in oksidov holesterola v toplotno obdelanem piščančjem mesu
  4. Zmanjševanje tvorbe heterocikličnih aromatskih aminov v toplotno obdelanem piščančjem mesu z ekstrakti brina
  5. Vpliv dodatka biološko aktivnih učinkovin ekstraktov brina, bora in rožmarina na preprečevanje tvorbe HCA
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
  1. Transportno hlajenje v podjetju Hočevar Agro, d. o. o.
  2. Biološka aktivnost konvencionalnih ekstraktov cejlonskega cimeta (Cinnamomum zeylanicum)
  3. Antioksidativna kapaciteta rdečih vin
  4. Semikontinuirni proces pridobivanja organskih produktov iz macesnove biomase s subkritično vodo
  5. Uporabnost NIR spektroskopije za določanje lastnosti mesa

Nazaj