Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Repozitorij Univerze v Ljubljani
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Podrobno
Nagovor ob predstavitvi knjige : (9. april 2009)
ID
Mušič, Marko
(
Avtor
)
URL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite
http://dk.fdv.uni-lj.si/db/pdfs/tip20102-3_Music1.pdf
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Vrsta gradiva:
Delo ni kategorizirano
Tipologija:
1.25 - Drugi sestavni deli
Organizacija:
FDV - Fakulteta za družbene vede
Leto izida:
2010
Št. strani:
Str. 267
Številčenje:
Letn. 47, št. 2/3
PID:
20.500.12556/RUL-23093
UDK:
316.334
ISSN pri članku:
0040-3598
COBISS.SI-ID:
29463645
Datum objave v RUL:
11.07.2014
Število ogledov:
1433
Število prenosov:
51
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
MUŠIČ, Marko, 2010, Nagovor ob predstavitvi knjige : (9. april 2009). V :
Teorija in praksa : revija za družbena vprašanja
[na spletu]. Vol. 47, no. 2/3. [Dostopano 21 junij 2025]. Pridobljeno s: http://dk.fdv.uni-lj.si/db/pdfs/tip20102-3_Music1.pdf
Kopiraj citat
Objavi na:
Gradivo je del revije
Naslov:
Teorija in praksa : revija za družbena vprašanja
Skrajšan naslov:
Teor. praksa
Založnik:
Visoka šola za politične vede, Visoka šola za politične vede, Visoka šola za sociologijo, politične vede in novinarstvo, Fakulteta za sociologijo, politične vede in novinarstvo, Fakulteta za družbene vede
ISSN:
0040-3598
COBISS.SI-ID:
763652
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Socialni kapital in toleranca
Misija nemogoče
Ograjene skupnosti
"NIMBY" učinek
Medgeneracijske spremembe v socialnem kapitalu
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Uporaba ozona pri pripravi živil
Visokofrekvenčni resonator za 2,2 GHz
SENSORY VALUE OF BREAD MADE FROM RYE (Secale cereale L.), COMMON WHEAT (Triticum aestivum L.) AND MESLIN (MIXTURE OF RYE AND WHEAT)
Nazaj