Podrobno

Učinkovitost izravnalnih ukrepov po Schengenski konvenciji v Republiki Sloveniji : diplomsko delo
ID Merzel, Rok (Avtor), ID Debelak, Slavko (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (923,22 KB)
MD5: 415B61309F055D2A34D0FA9DD408BF67
PID: 20.500.12556/rul/f9e08f57-a7da-4417-9dee-9a0cf098b6af

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:Evropska unija, Schengenski pravni red, izravnalni ukrepi, Schengenska konvencija, diplomske naloge
Vrsta gradiva:Diplomsko delo/naloga
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:FU - Fakulteta za upravo
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[R. Merzel]
Leto izida:2011
Št. strani:XI, 50 str.
PID:20.500.12556/RUL-22022 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:341.222(043.2)
COBISS.SI-ID:3802286 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.07.2014
Število ogledov:2187
Število prenosov:385
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
MERZEL, Rok, 2011, Učinkovitost izravnalnih ukrepov po Schengenski konvenciji v Republiki Sloveniji : diplomsko delo [na spletu]. Diplomsko delo. Ljubljana : R. Merzel. [Dostopano 24 marec 2025]. Pridobljeno s: https://repozitorij.uni-lj.si/IzpisGradiva.php?lang=slv&id=22022
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
  1. ǂThe ǂinfluence of excipients and process parameters on the rheological properties of the xanthan gel
  2. Analiza vplivov kemične sestave in procesnih parametrov na mehanske lastnosti pri toplem iztiskavanju aluminijeve zlitine
  3. The impact of solvents and process parameters on the preparation of liposomes by injection method
  4. The influence of formulation and process parameters on the properties of a dry emulsion prepared with the spray drying technology
  5. Investigation of the process parameters for preparation of the xanthan gel
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
  1. INFLUENCE OF PROCESS PARAMETERS ON THE FINAL ALGINATE AEROGELS PROPERTIES
  2. The influence of composition of the medium of enyzmes activity Pleurotus ostreatus
  3. Impact of process parameters on the slip ring quality
  4. Optimization of process parameters and composition of fermentation medium for kefiran production from natural kefir grains
  5. IMPACT OF PROCESS PARAMETERS ON THE EXTRACTION OF MACROLIDE LACTAMS FROM THE FERMENTATION BROTH WITH TOLUENE

Nazaj