Podrobno

Dodatno pokojninsko zavarovanje v luči modernizacije pokojninskega sistema : magistrsko delo
ID Hvala, Milena (Avtor), ID Pevcin, Primož (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (1,51 MB)
MD5: A16FF4C44C9606AF6108D01EF3E22467
PID: 20.500.12556/rul/c31b437d-75ac-4a72-8817-6d936ae13686

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:pokojninsko zavarovanje, pokojninski sistemi, magistrske naloge
Vrsta gradiva:Magistrsko delo
Tipologija:2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:FU - Fakulteta za upravo
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[M. Hvala]
Leto izida:2011
Št. strani:XIV, 102 str.
PID:20.500.12556/RUL-21912 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:368.914(043.2)
COBISS.SI-ID:3740590 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.07.2014
Število ogledov:2376
Število prenosov:316
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
HVALA, Milena, 2011, Dodatno pokojninsko zavarovanje v luči modernizacije pokojninskega sistema : magistrsko delo [na spletu]. Magistrsko delo. Ljubljana : M. Hvala. [Dostopano 5 april 2025]. Pridobljeno s: https://repozitorij.uni-lj.si/IzpisGradiva.php?lang=slv&id=21912
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
  1. Fruit phenolic profile of different highbush blueberry (Vaccinium corymbosum L.) cultivars during ripening
  2. Chemical profile of black currant fruit modified by different degree of infection with black currant leaf spot
  3. The influence of different rootstocks for apple (Malus domestica Borkh.) on selected quality parameters of 'Golden delicious' cultivar
  4. ǂThe ǂcomparison of the fruit quality of selected varieties of blackberries (Rubus fruticosus L.) between different harvest periods
  5. Composition of sugars, organic acids, and total phenolics in 25 wild or cultivated berry species
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
  1. Vsebnost sladkorjev in organskih kislin v plodovih različnih genotipov malinjaka (Rubus idaeus l.)
  2. Semikontinuirni proces pridobivanja organskih produktov iz macesnove biomase s subkritično vodo
  3. Vsebnost sladkorjev in organskih kislin v socvetjih in jagodah bezga
  4. HRANILA V VLOGI REGULATORJEV KAKOVOSTI PLODOV JABLAN
  5. Validacija HPLC metode za določanje organskih kislin in sladkorjev v vinu

Nazaj