Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Repozitorij Univerze v Ljubljani
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Podrobno
Presoje vplivov na okolje in njihova učinkovitost : diplomsko delo
ID
Premrov, Nejc
(
Avtor
),
ID
Blaganje, Dušan
(
Mentor
)
Več o mentorju...
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(445,33 KB)
MD5: 879343687610EC5DEF5CB01592BF7D55
PID:
20.500.12556/rul/5b1081ce-dab5-4fa7-a6ec-281cd093a5bf
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
presoja vplivov na okolje
,
varstvo okolja
,
okoljevarstveno soglasje
,
diplomske naloge
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo/naloga
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
FU - Fakulteta za upravo
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[N. Premrov]
Leto izida:
2011
Št. strani:
X, 50 str.
PID:
20.500.12556/RUL-21713
UDK:
502.15(043.2)
COBISS.SI-ID:
3633326
Datum objave v RUL:
11.07.2014
Število ogledov:
2513
Število prenosov:
504
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
PREMROV, Nejc, 2011,
Presoje vplivov na okolje in njihova učinkovitost : diplomsko delo
[na spletu]. Diplomsko delo. Ljubljana : N. Premrov. [Dostopano 5 junij 2025]. Pridobljeno s: https://repozitorij.uni-lj.si/IzpisGradiva.php?lang=slv&id=21713
Kopiraj citat
Objavi na:
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Enrichment of cooked sausages with dietary fibre
Characterization of ʹGalaʹ apple with respect to orchard fertilization
Enrichment of beverages with dietary fibre
variability of major and potential toxic elements from the Vrana Lake in Croatia
Sensory analysis of chocolate with consumer panel
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Identification, distribution and bonding forms of iron in rice (Oryza sativa L.) with micro X-Ray Fluorescence (μ-XRF) and X-Ray Absorption Spectroscopy (XAS)
Analytical and sensory properties of organically grown tomato (Lycopersicum esculentum L.)
Nazaj