Podrobno

Napredovanje delavcev v visokem šolstvu : diplomsko delo
ID Repinc, Ivana (Avtor), ID Vodovnik, Zvone (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (733,23 KB)
MD5: 817364B34B6F4B4710C3D562D2BF99FB
PID: 20.500.12556/rul/965992ab-d5b4-401c-92b7-f28e785fdf3e

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:delovno pravo, upravljanje s človeškimi viri, napredovanje, plačni razredi, visoko šolstvo, javni sektor, diplomske naloge
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:FU - Fakulteta za upravo
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[I. Repinc]
Leto izida:2011
Št. strani:X, 76 str.
PID:20.500.12556/RUL-21697 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:35.082.4:378(043.2)
COBISS.SI-ID:3622830 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.07.2014
Število ogledov:2732
Število prenosov:437
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
REPINC, Ivana, 2011, Napredovanje delavcev v visokem šolstvu : diplomsko delo [na spletu]. Diplomsko delo. Ljubljana : I. Repinc. [Dostopano 21 junij 2025]. Pridobljeno s: https://repozitorij.uni-lj.si/IzpisGradiva.php?lang=slv&id=21697
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
  1. Socialni kapital in toleranca
  2. Misija nemogoče
  3. Ograjene skupnosti
  4. "NIMBY" učinek
  5. Medgeneracijske spremembe v socialnem kapitalu
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
  1. Uporaba ozona pri pripravi živil
  2. Visokofrekvenčni resonator za 2,2 GHz
  3. SENSORY VALUE OF BREAD MADE FROM RYE (Secale cereale L.), COMMON WHEAT (Triticum aestivum L.) AND MESLIN (MIXTURE OF RYE AND WHEAT)

Nazaj