Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Repozitorij Univerze v Ljubljani
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Podrobno
Napredovanje delavcev v visokem šolstvu : diplomsko delo
ID
Repinc, Ivana
(
Avtor
),
ID
Vodovnik, Zvone
(
Mentor
)
Več o mentorju...
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(733,23 KB)
MD5: 817364B34B6F4B4710C3D562D2BF99FB
PID:
20.500.12556/rul/965992ab-d5b4-401c-92b7-f28e785fdf3e
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
delovno pravo
,
upravljanje s človeškimi viri
,
napredovanje
,
plačni razredi
,
visoko šolstvo
,
javni sektor
,
diplomske naloge
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
FU - Fakulteta za upravo
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[I. Repinc]
Leto izida:
2011
Št. strani:
X, 76 str.
PID:
20.500.12556/RUL-21697
UDK:
35.082.4:378(043.2)
COBISS.SI-ID:
3622830
Datum objave v RUL:
11.07.2014
Število ogledov:
2732
Število prenosov:
437
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
REPINC, Ivana, 2011,
Napredovanje delavcev v visokem šolstvu : diplomsko delo
[na spletu]. Diplomsko delo. Ljubljana : I. Repinc. [Dostopano 21 junij 2025]. Pridobljeno s: https://repozitorij.uni-lj.si/IzpisGradiva.php?lang=slv&id=21697
Kopiraj citat
Objavi na:
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Socialni kapital in toleranca
Misija nemogoče
Ograjene skupnosti
"NIMBY" učinek
Medgeneracijske spremembe v socialnem kapitalu
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Uporaba ozona pri pripravi živil
Visokofrekvenčni resonator za 2,2 GHz
SENSORY VALUE OF BREAD MADE FROM RYE (Secale cereale L.), COMMON WHEAT (Triticum aestivum L.) AND MESLIN (MIXTURE OF RYE AND WHEAT)
Nazaj