Podrobno

Problem določitve meje v Piranskem zalivu : diplomsko delo
ID Imširović, Renata (Avtor), ID Debelak, Slavko (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (893,92 KB)
MD5: 91E0A8921C7B3C750D66AAD01EE780AD
PID: 20.500.12556/rul/6c92932f-fbbc-45d9-923f-3cfeab56a8a5

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:državna meja, Piranski zaliv, Republika Slovenija, Republika Hrvaška, mejna problematika, diplomske naloge
Vrsta gradiva:Diplomsko delo/naloga
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:FU - Fakulteta za upravo
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[R. Imširović]
Leto izida:2011
Št. strani:VII, 44 str.
PID:20.500.12556/RUL-21674 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:341.222(043.2)
COBISS.SI-ID:3598254 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.07.2014
Število ogledov:2925
Število prenosov:376
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
IMŠIROVIĆ, Renata, 2011, Problem določitve meje v Piranskem zalivu : diplomsko delo [na spletu]. Diplomsko delo. Ljubljana : R. Imširović. [Dostopano 27 marec 2025]. Pridobljeno s: https://repozitorij.uni-lj.si/IzpisGradiva.php?lang=slv&id=21674
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
  1. Improving the nutritional value and a shelf life of bread with the addition of grape pomace and olive cake
  2. Heating of matter by microwaves without convection
  3. Influence of trehalose addition on technological and sensory properties of bread
  4. Different Saccharomyces cerevisiae yeast strains application for breadmaking
  5. Influence of adding sourdough with sprouted spelt seeds on technological and sensory characteristics of bread
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
  1. Uporaba ozona pri pripravi živil
  2. Visokofrekvenčni resonator za 2,2 GHz
  3. SENSORY VALUE OF BREAD MADE FROM RYE (Secale cereale L.), COMMON WHEAT (Triticum aestivum L.) AND MESLIN (MIXTURE OF RYE AND WHEAT)

Nazaj