Podrobno

Okoljevarstvene organizacije : diplomsko delo visokošolskega programa
ID Mandelj, Matej (Avtor), ID Debelak, Slavko (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (1,85 MB)
MD5: 9CB21D1D36F6DDCB307CCA28EE5FA6EF
PID: 20.500.12556/rul/d28169cc-38ca-47fb-b6af-bd6800ff7fb0

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:okoljevarstvo, okoljska zakonodaja, okoljevarstvena politika, okoljevarstvene organizacije, diplomske naloge
Vrsta gradiva:Diplomsko delo/naloga
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:FU - Fakulteta za upravo
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[M. Mandelj]
Leto izida:2010
Št. strani:V, 54 str.
PID:20.500.12556/RUL-21424 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:502.14(043.2)
COBISS.SI-ID:3470510 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.07.2014
Število ogledov:4988
Število prenosov:465
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
MANDELJ, Matej, 2010, Okoljevarstvene organizacije : diplomsko delo visokošolskega programa [na spletu]. Diplomsko delo. Ljubljana : M. Mandelj. [Dostopano 5 junij 2025]. Pridobljeno s: https://repozitorij.uni-lj.si/IzpisGradiva.php?lang=slv&id=21424
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
  1. Enrichment of cooked sausages with dietary fibre
  2. Characterization of ʹGalaʹ apple with respect to orchard fertilization
  3. Enrichment of beverages with dietary fibre
  4. variability of major and potential toxic elements from the Vrana Lake in Croatia
  5. Sensory analysis of chocolate with consumer panel
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
  1. Identification, distribution and bonding forms of iron in rice (Oryza sativa L.) with micro X-Ray Fluorescence (μ-XRF) and X-Ray Absorption Spectroscopy (XAS)
  2. Analytical and sensory properties of organically grown tomato (Lycopersicum esculentum L.)

Nazaj