Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Repozitorij Univerze v Ljubljani
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Podrobno
Slovenija in Schengen : diplomsko delo visokošolskega programa
ID
Kukec, Tina
(
Avtor
),
ID
Debelak, Slavko
(
Mentor
)
Več o mentorju...
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(367,26 KB)
MD5: 28F730A0B9186101EAD7EC3E5619131C
PID:
20.500.12556/rul/97535167-b9b5-4ade-9634-6cbe84dff9e6
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
schengenski sporazum
,
meje
,
mejna kontrola
,
državne meje
,
schengenski informacijski sistem
,
Slovenija
,
diplomske naloge
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
FU - Fakulteta za upravo
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[T. Kukec]
Leto izida:
2009
Št. strani:
V, 51 f.
PID:
20.500.12556/RUL-2129
UDK:
341.222(497.4)(043.2)
COBISS.SI-ID:
3140014
Datum objave v RUL:
11.07.2014
Število ogledov:
4941
Število prenosov:
653
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
KUKEC, Tina, 2009,
Slovenija in Schengen : diplomsko delo visokošolskega programa
[na spletu]. Diplomsko delo. Ljubljana : T. Kukec. [Dostopano 1 april 2025]. Pridobljeno s: https://repozitorij.uni-lj.si/IzpisGradiva.php?lang=slv&id=2129
Kopiraj citat
Objavi na:
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Antioxidant potential of hemp seeds
Determination of antioxidants in cocoa and dark chocolate
Relation of total antiradical activity and total polyphenol content of sweet cherries (Prunus avium L.) and tart cherries (Prunus ceasus L.)
Phenolic compounds in industrial hempseed (seed of Cannabis sativa L.)
The phenolic profile of sweet cherry fruits influenced by cultivar/rootstock combination
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Razmnoževanje češnje (Prunus avium L.) v in vitro pogojih
Karakterizacija aktivnih betalainov v ekstraktih rdeče pese
Ekstrakcija in analiza biološko aktivnih spojin iz ovsa
Izolacija antioksidantov iz jagod črnega bezga (Sambucus nigra)
DOLOČANJE GENETSKE SORODNOSTI MED DIVJIMI ČEŠNJAMI (Prunus avium L.) Z UPORABO MIKROSATELITSKIH MARKERJEV
Nazaj