Podrobno

Kontrola avtomobilskih zavarovanj : diplomsko delo visokošolskega programa
ID Kobe, Mateja (Avtor), ID Pevcin, Primož (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (627,39 KB)
MD5: 3F18EF3580C7B63694BF9007CC1CDCFC
PID: 20.500.12556/rul/ec9cc1ae-5e85-45a0-a125-8945e398dc7e

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:avtomobilsko zavaraovanje, zavarovalnice, zavarovalstvo, diplomske naloge
Vrsta gradiva:Diplomsko delo/naloga
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:FU - Fakulteta za upravo
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[M. Kobe]
Leto izida:2010
Št. strani:V, 50 str.
PID:20.500.12556/RUL-21250 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:368.212(043.2)
COBISS.SI-ID:3431342 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.07.2014
Število ogledov:5303
Število prenosov:306
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
KOBE, Mateja, 2010, Kontrola avtomobilskih zavarovanj : diplomsko delo visokošolskega programa [na spletu]. Diplomsko delo. Ljubljana : M. Kobe. [Dostopano 5 april 2025]. Pridobljeno s: https://repozitorij.uni-lj.si/IzpisGradiva.php?lang=slv&id=21250
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
  1. Fruit phenolic profile of different highbush blueberry (Vaccinium corymbosum L.) cultivars during ripening
  2. Chemical profile of black currant fruit modified by different degree of infection with black currant leaf spot
  3. The influence of different rootstocks for apple (Malus domestica Borkh.) on selected quality parameters of 'Golden delicious' cultivar
  4. ǂThe ǂcomparison of the fruit quality of selected varieties of blackberries (Rubus fruticosus L.) between different harvest periods
  5. Composition of sugars, organic acids, and total phenolics in 25 wild or cultivated berry species
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
  1. Vsebnost sladkorjev in organskih kislin v plodovih različnih genotipov malinjaka (Rubus idaeus l.)
  2. Semikontinuirni proces pridobivanja organskih produktov iz macesnove biomase s subkritično vodo
  3. Vsebnost sladkorjev in organskih kislin v socvetjih in jagodah bezga
  4. HRANILA V VLOGI REGULATORJEV KAKOVOSTI PLODOV JABLAN
  5. Validacija HPLC metode za določanje organskih kislin in sladkorjev v vinu

Nazaj