Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Repozitorij Univerze v Ljubljani
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Podrobno
Mladoletno prestopništvo : diplomsko delo visokošolskega programa
ID
Horvat, Gabrijela
(
Avtor
),
ID
Debelak, Slavko
(
Mentor
)
Več o mentorju...
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(832,47 KB)
MD5: 144CACA866ECC0E3E8BFBBBC09A0E779
PID:
20.500.12556/rul/1ddd731a-10c8-444c-9d75-e8f6d0089d7f
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
mladoletni delinkventi
,
mladoletniki
,
kriminalci
,
diplomske naloge
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
FU - Fakulteta za upravo
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[G. Horvat]
Leto izida:
2009
Št. strani:
V, 45 str.
PID:
20.500.12556/RUL-21052
UDK:
343.91-053.6(043.2)
COBISS.SI-ID:
3361198
Datum objave v RUL:
11.07.2014
Število ogledov:
14075
Število prenosov:
589
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
HORVAT, Gabrijela, 2009,
Mladoletno prestopništvo : diplomsko delo visokošolskega programa
[na spletu]. Diplomsko delo. Ljubljana : G. Horvat. [Dostopano 22 junij 2025]. Pridobljeno s: https://repozitorij.uni-lj.si/IzpisGradiva.php?lang=slv&id=21052
Kopiraj citat
Objavi na:
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Fermentacijske lastnosti Saccharomyces in ne-Saccharomyces vinskih kvasovk
Fermentacijske lastnosti izolata avtohtonih kvasovk pri alkoholni fermentaciji sorte Renski rizling
Uporaba mešane kulture ne-Saccharomyces kvasovk vrst Metschnikowia fructicola in Saccharomyces cerevisiae za pridelavo vina
Fermentacijske lastnosti ne-Saccharomyces vinskih kvasovk
Fermentacijske lastnosti vinskih kvasovk in mlečnokislinskih bakterij
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Why, when, and how did yeast evolve alcoholic fermentation?
Uporaba različnih kvasovk v pridelavi jabolčnega vina
Vpliv mešane fermentacije kvasovk Saccharomyces cerevisiae in Dekkera bruxellensis na biosintezo aromatskih snovi
Exploring biodiversity potential of wine associated yeasts
Nazaj