Podrobno

Pravičnost v izobraževanju slepih v rednih srednješolskih programih : diplomsko delo
ID Mulej, Urša (Avtor), ID Židan, Alojzija (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://dk.fdv.uni-lj.si/diplomska_dela_1/pdfs/mb11_mulej-ursa.pdf Povezava se odpre v novem oknu

Jezik:Slovenski jezik
Vrsta gradiva:Diplomsko delo/naloga
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:FDV - Fakulteta za družbene vede
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[U. Mulej]
Leto izida:2010
Št. strani:48 str.
PID:20.500.12556/RUL-18927 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:373.5-056.262(043.2)
COBISS.SI-ID:29715805 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.07.2014
Število ogledov:8349
Število prenosov:182
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
MULEJ, Urša, 2010, Pravičnost v izobraževanju slepih v rednih srednješolskih programih : diplomsko delo [na spletu]. Diplomsko delo. Ljubljana : U. Mulej. [Dostopano 5 julij 2025]. Pridobljeno s: http://dk.fdv.uni-lj.si/diplomska_dela_1/pdfs/mb11_mulej-ursa.pdf
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
  1. Pridelek pri različno obremenjenih drevesih jablane (Malus domestica Borkh.) sorte 'Idared'
  2. Vpliv redčenja z ATS na pridelek jablane (Malus domestica Borkh.) sorte 'Idared'
  3. Pridelek pri jablani (Malus domestica Borkh.) sorte 'Jonagold de Costa' glede na različne obremenitve drevesa
  4. Vpliv prekrivanja plodov s papirnatimi vrečkami na kakovost jabolk (Malus domestica Borkh.) sorte 'Idared'
  5. Pridelek jablane (Malus domestica Borkh.) sorte 'Zlati delišes' glede na različne obremenitve drevesa
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
  1. Characterization of commercial Slovenian apple juices using stable isotopes
  2. Obdelava tal v pasu pod jablanami (Malus domestica Borkh.) sorte Zlati delišes
  3. Vpliv obremenitev na vegetativno rast in generativni razvoj pri jablani (Malus domestica Borkh.) sorte ʼFujiʼ
  4. Dinamika razvoja plodov jablane na različnih vrstah rodnega lesa
  5. Pomološko vrednotenje petih sort jagod

Nazaj