Podrobno

Mlake - a hotspot of butterfly diversity in Slovenia
ID Verovnik, Rudi (Avtor), ID Kosmač, Marko (Avtor), ID Valič, Peter (Avtor)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://web.bf.uni-lj.si/bi/NATURA-SLOVENIAE/pdf/NatSlo_13_2_2.pdf Povezava se odpre v novem oknu

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:biodiverziteta, vojaško območje, ogrožene vrste, varstvo narave
Vrsta gradiva:Delo ni kategorizirano
Tipologija:1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2011
Št. strani:Str. 17-30
Številčenje:Letn. 13, št. 2
PID:20.500.12556/RUL-17723 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:591
ISSN pri članku:1580-0814
COBISS.SI-ID:2494799 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.07.2014
Število ogledov:2758
Število prenosov:298
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
VEROVNIK, Rudi, KOSMAČ, Marko in VALIČ, Peter, 2011, Mlake - a hotspot of butterfly diversity in Slovenia. Natura Sloveniae. revija za terensko biologijo [na spletu]. 2011. Vol. 13, no. 2, p. 17–30. [Dostopano 13 julij 2025]. Pridobljeno s: http://web.bf.uni-lj.si/bi/NATURA-SLOVENIAE/pdf/NatSlo_13_2_2.pdf
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Gradivo je del revije

Naslov:Natura Sloveniae. revija za terensko biologijo
Založnik:Zveza za tehnično kulturo Slovenije, Zveza za tehnično kulturo Slovenije, Biotehniška fakulteta Univerze, Nacionalni inštitut za biologijo, Založba Univerze v Ljubljani
ISSN:1580-0814
COBISS.SI-ID:102784768 Povezava se odpre v novem oknu

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
  1. Enološka praksa v pridelavi vina
  2. Enološka sredstva in dovoljeni tehnološki postopki pri pridelavi vina
  3. Barrique tehnologija pridelave belih in rdečih vin
  4. Enološki postopki in analizne metode v vinskem sektorju v luči resolucij OIV
  5. "Sur lies" tehnologija pridelave belih in rdečih vin
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
  1. Predlog zaščite geografskega porekla Goriška Brda v okviru Evropske unije
  2. Vpliv embalaže in skladiščnih pogojev na vsebnost fenolnih spojin v vinih Modri Pinot in Zelen
  3. Spektrofotometrično določanje barve rdečih primorskih vin
  4. Characterization of Slovenian wines using multidimensional data analysis from simple enological descriptors
  5. Program izvoznega trženja slovenskih vin

Nazaj