Podrobno

Mlake - a hotspot of butterfly diversity in Slovenia
ID Verovnik, Rudi (Avtor), ID Kosmač, Marko (Avtor), ID Valič, Peter (Avtor)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://web.bf.uni-lj.si/bi/NATURA-SLOVENIAE/pdf/NatSlo_13_2_2.pdf Povezava se odpre v novem oknu

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:biodiverziteta, vojaško območje, ogrožene vrste, varstvo narave
Vrsta gradiva:Delo ni kategorizirano
Tipologija:1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2011
Št. strani:Str. 17-30
Številčenje:Letn. 13, št. 2
PID:20.500.12556/RUL-17723 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:591
ISSN pri članku:1580-0814
COBISS.SI-ID:2494799 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.07.2014
Število ogledov:2577
Število prenosov:278
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
VEROVNIK, Rudi, KOSMAČ, Marko in VALIČ, Peter, 2011, Mlake - a hotspot of butterfly diversity in Slovenia. Natura Sloveniae. revija za terensko biologijo [na spletu]. 2011. Vol. 13, no. 2, p. 17–30. [Dostopano 4 junij 2025]. Pridobljeno s: http://web.bf.uni-lj.si/bi/NATURA-SLOVENIAE/pdf/NatSlo_13_2_2.pdf
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Gradivo je del revije

Naslov:Natura Sloveniae. revija za terensko biologijo
Založnik:Zveza za tehnično kulturo Slovenije, Zveza za tehnično kulturo Slovenije, Biotehniška fakulteta Univerze, Nacionalni inštitut za biologijo, Založba Univerze v Ljubljani
ISSN:1580-0814
COBISS.SI-ID:102784768 Povezava se odpre v novem oknu

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
  1. Hexapod robot
  2. Development of ROS package and service for calculating robot inverse kinematics
  3. Integration of robot visual perception and hand-eye coordination for playing the game of Tic-Tac-Toe
  4. Social and ethical questions raised by development and usage of robots.
  5. Development of controller for parallel robotic platform
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
  1. Extraction and analysis of bioactive compounds from oats
  2. Phenolic and lipid components in coffee extract of different geographical origin
  3. Antioksidativna kapaciteta rdečih vin
  4. Phenolic profile and effect of regular consumption of Brazilian red wines on in vivo antioxidant activity
  5. SEPARATION PHENOLIC COMPONENTS FROM HERBS

Nazaj