Podrobno

Inhibicija amilolitične aktivnosti mok z neoptimalnim padajočim številom
ID Kovač, Boris (Avtor)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://aas.bf.uni-lj.si/maj2011/05kovac.pdf Povezava se odpre v novem oknu

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:inhibitorji amilaz, amilaza, fižol
Vrsta gradiva:Delo ni kategorizirano
Tipologija:1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2011
Št. strani:Str. 125-129
Številčenje:Vol. 97, No. 2
PID:20.500.12556/RUL-17668 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:664
ISSN pri članku:1581-9175
COBISS.SI-ID:6703737 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.07.2014
Število ogledov:2471
Število prenosov:228
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
KOVAČ, Boris, 2011, Inhibicija amilolitične aktivnosti mok z neoptimalnim padajočim številom. Acta agriculturae Slovenica [na spletu]. 2011. Vol. 97, no. 2, p. 125–129. [Dostopano 5 april 2025]. Pridobljeno s: http://aas.bf.uni-lj.si/maj2011/05kovac.pdf
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Gradivo je del revije

Naslov:Acta agriculturae Slovenica
Skrajšan naslov:Acta agric. Slov.
Založnik:Biotehniška fakulteta
ISSN:1581-9175
COBISS.SI-ID:213840640 Povezava se odpre v novem oknu

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:amylase, inhibitors, bean

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
  1. Amylolytic activity inhibition of flours with unoptimal falling number
  2. Označevanje hranilnih vrednosti na živilih
  3. Proizvodnja sladkorja v Sloveniji pred in po pristopu k Evropski uniji
  4. Identification of environmental impact hot spots in traditional food production lines
  5. Slovenska živilskopredelovalna industrija v luči pristopa k Evropski uniji
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
  1. Water minimization in process industries: case study in beet sugar plant
  2. Uvajanje novega izdelka na trg in njegov živlejnjski ciklus
  3. Industrijska mikrobiologija
  4. Nanokemija in materiali
  5. Equilibrium limited reactions

Nazaj