Podrobno

Evdoksova hipopeda : študijsko gradivo : zgodovina matematike
ID Razpet, Marko (Avtor)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (1,91 MB)
MD5: 427907366588B003D1ADBB288D056DB0

Jezik:Slovenski jezik
Tipologija:2.05 - Drugo učno gradivo
Organizacija:PEF - Pedagoška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:Univerza v Ljubljani, Pedagoška fakulteta, Oddelek za matematiko in računalništvo
Leto izida:2013
Št. strani:46 str.
PID:20.500.12556/RUL-17484 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:51
COBISS.SI-ID:9665353 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.07.2014
Število ogledov:11471
Število prenosov:268
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
RAZPET, Marko, 2013, Evdoksova hipopeda : študijsko gradivo : zgodovina matematike [na spletu]. Drugo učno gradivo. Ljubljana : Univerza v Ljubljani, Pedagoška fakulteta, Oddelek za matematiko in računalništvo. [Dostopano 13 julij 2025]. Pridobljeno s: https://repozitorij.uni-lj.si/IzpisGradiva.php?lang=slv&id=17484
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
  1. ǂThe ǂcourse of malolactic fermentation in grape must and wine
  2. Starter cultures for the production of mild yoghurt
  3. Fermentation characteristics of wine yeasts and lactic acid bacteria
  4. Effect of biogenic amines from food on human brain
  5. Lactic acid fermentation of algae
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
  1. Determination of biogenic amine-forming potential of naturally occuring lactic acid bacteria (LAB) strains isolated from the grapes of Vitis vinifera cv. Refošk grape variety
  2. Preliminarni rezultati študije mlečnokislinskih bakterij povezanih z vinom Teran
  3. Ko iz grešnega nastane pravo vino
  4. Rezultati študije mlečnokislinskih bakterij, povezanih z vinom teran
  5. Determination of biogenic amines formation by autochthonous lactic acid bacteria from ‘Refošk’ grapes using different analytical methods

Nazaj