Podrobno

Regionalni razvoj Alenteja : diplomsko delo
ID Bečan, Andreja (Avtor), ID Rebernik, Dejan (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (8,10 MB)
MD5: 156D9F845D2B27152F60542B9495FADD
PID: 20.500.12556/rul/032d276e-3a2a-43fa-a34c-be2705ccfc91

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:diplomska dela, geografske diplome, Portugalska, Alentejo, regionalna geografija, ekonomska geografija, regionalni razvoj
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:FF - Filozofska fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[A. Bečan]
Leto izida:2007
Št. strani:185 f.
PID:20.500.12556/RUL-17195 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:911.3(469)(043.2)
COBISS.SI-ID:34406242 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.07.2014
Število ogledov:3204
Število prenosov:351
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
BEČAN, Andreja, 2007, Regionalni razvoj Alenteja : diplomsko delo [na spletu]. Diplomsko delo. Ljubljana : A. Bečan. [Dostopano 13 junij 2025]. Pridobljeno s: https://repozitorij.uni-lj.si/IzpisGradiva.php?lang=slv&id=17195
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
  1. Vpliv toplotnega stresa na kakovost piščančjega mesa
  2. Nenormalne kakovosti mišičnine piščancev
  3. Sestava pečenega piščančjega mesa različnih rej
  4. Krmilni sistem za majhne piščančje farme
  5. Protimikrobna aktivnost eteričnih olj treh zelišč proti patogenu Listeria monocytogenes v piščančjih hrenovkah
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
  1. Influence of added fat on the quality of poultry meat
  2. PIŠČANČJI GNOJ KOT SUROVINA ZA BIOPLINARNE
  3. Pomen kakovosti v Perutnini Ptuj
  4. Priprava novih piščančjih celičnih kultur
  5. Poultry meat in the production of meat products

Nazaj