Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Repozitorij Univerze v Ljubljani
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Podrobno
Regionalni razvoj Alenteja : diplomsko delo
ID
Bečan, Andreja
(
Avtor
),
ID
Rebernik, Dejan
(
Mentor
)
Več o mentorju...
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(8,10 MB)
MD5: 156D9F845D2B27152F60542B9495FADD
PID:
20.500.12556/rul/032d276e-3a2a-43fa-a34c-be2705ccfc91
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
diplomska dela
,
geografske diplome
,
Portugalska
,
Alentejo
,
regionalna geografija
,
ekonomska geografija
,
regionalni razvoj
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
FF - Filozofska fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[A. Bečan]
Leto izida:
2007
Št. strani:
185 f.
PID:
20.500.12556/RUL-17195
UDK:
911.3(469)(043.2)
COBISS.SI-ID:
34406242
Datum objave v RUL:
11.07.2014
Število ogledov:
3204
Število prenosov:
351
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
BEČAN, Andreja, 2007,
Regionalni razvoj Alenteja : diplomsko delo
[na spletu]. Diplomsko delo. Ljubljana : A. Bečan. [Dostopano 13 junij 2025]. Pridobljeno s: https://repozitorij.uni-lj.si/IzpisGradiva.php?lang=slv&id=17195
Kopiraj citat
Objavi na:
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Vpliv toplotnega stresa na kakovost piščančjega mesa
Nenormalne kakovosti mišičnine piščancev
Sestava pečenega piščančjega mesa različnih rej
Krmilni sistem za majhne piščančje farme
Protimikrobna aktivnost eteričnih olj treh zelišč proti patogenu Listeria monocytogenes v piščančjih hrenovkah
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Influence of added fat on the quality of poultry meat
PIŠČANČJI GNOJ KOT SUROVINA ZA BIOPLINARNE
Pomen kakovosti v Perutnini Ptuj
Priprava novih piščančjih celičnih kultur
Poultry meat in the production of meat products
Nazaj