Podrobno

Supply chain disruptions during the COVID-19 pandemic in the pharmaceutical industry in Central Europe : master's thesis
ID Ergaver, Mitja (Avtor), ID Vangeli, Anastas (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (1,68 MB)
MD5: 0B4878FE238E83E95E0DE7E6FA3B6C32

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:Central Europe, pharmaceutical industry, supply chain, logistics, distribution, pandemic, COVID-19, analysis
Vrsta gradiva:Magistrsko delo/naloga
Tipologija:2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:EF - Ekonomska fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:M. Ergaver
Leto izida:2024
Št. strani:IV, 59, 3 str.
PID:20.500.12556/RUL-163312 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:658.7
COBISS.SI-ID:203530755 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:04.10.2024
Število ogledov:378
Število prenosov:551
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
ERGAVER, Mitja, 2024, Supply chain disruptions during the COVID-19 pandemic in the pharmaceutical industry in Central Europe : master’s thesis [na spletu]. Magistrsko delo. Ljubljana : M. Ergaver. [Dostopano 12 julij 2025]. Pridobljeno s: https://repozitorij.uni-lj.si/IzpisGradiva.php?lang=slv&id=163312
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Slovenski jezik
Naslov:Motnje oskrbovalne verige v času pandemije COVID-19 v farmacevtski dejavnosti v Srednji Evropi
Ključne besede:Srednja Evropa, farmacevtska industrija, preskrbovalne verige, logistika, distribucija, pandemija, COVID-19, analiza

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
  1. Biološki razkis vina
  2. Enološka sredstva in dovoljeni tehnološki postopki pri pridelavi vina
  3. Barrique tehnologija pridelave belih in rdečih vin
  4. Enološki postopki in analizne metode v vinskem sektorju v luči resolucij OIV
  5. "Sur lies" tehnologija pridelave belih in rdečih vin
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
  1. Predlog zaščite geografskega porekla Goriška Brda v okviru Evropske unije
  2. Vpliv embalaže in skladiščnih pogojev na vsebnost fenolnih spojin v vinih Modri Pinot in Zelen
  3. Spektrofotometrično določanje barve rdečih primorskih vin
  4. Characterization of Slovenian wines using multidimensional data analysis from simple enological descriptors
  5. Program izvoznega trženja slovenskih vin

Nazaj