Podrobno

Vpliv podhranjenosti na plavalne sposobnosti mladic senegalskega lista (Solea senegalensis) : diplomsko delo
ID Muha, Teja Petra (Avtor), ID Toman, Mihael Jožef (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (1,63 MB)
MD5: 1E0C4EEE57265465985C5CE268BBC6C7
PID: 20.500.12556/rul/87765672-bec3-4484-81a0-9187adc12a9a

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:senegalski list, Solea senegalensis, prehranjevalni vzorci, stradanje, RNA, DNA, plavalne sposobnost, ontogenija
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[T. P. Muha]
Leto izida:2011
Št. strani:XI, 62 f., pril.
PID:20.500.12556/RUL-15983 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:591.5:591.1:597(043.2)
COBISS.SI-ID:2379855 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.07.2014
Število ogledov:2016
Število prenosov:393
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
MUHA, Teja Petra, 2011, Vpliv podhranjenosti na plavalne sposobnosti mladic senegalskega lista (Solea senegalensis) : diplomsko delo [na spletu]. Diplomsko delo. Ljubljana : T. P. Muha. [Dostopano 4 junij 2025]. Pridobljeno s: https://repozitorij.uni-lj.si/IzpisGradiva.php?lang=slv&id=15983
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:senegalense sole, Solea senegalensis, AD LIBITUM treatment, starvation, RNA, DNA, swimming performance, ontogeny

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
  1. Hexapod robot
  2. Development of ROS package and service for calculating robot inverse kinematics
  3. Integration of robot visual perception and hand-eye coordination for playing the game of Tic-Tac-Toe
  4. Social and ethical questions raised by development and usage of robots.
  5. Development of controller for parallel robotic platform
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
  1. Extraction and analysis of bioactive compounds from oats
  2. Phenolic and lipid components in coffee extract of different geographical origin
  3. Antioksidativna kapaciteta rdečih vin
  4. Phenolic profile and effect of regular consumption of Brazilian red wines on in vivo antioxidant activity
  5. SEPARATION PHENOLIC COMPONENTS FROM HERBS

Nazaj