Podrobno

Herpetološke značilnosti in naravovarstven pomen Krakovskega gozda : diplomsko delo
ID Kink, Barbara (Avtor), ID Kos, Ivan (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (1,27 MB)
MD5: 85B3ED1C77862C8FC8F10BFA95674DCF
PID: 20.500.12556/rul/a806cd88-fe11-4638-9008-932ccd0cd343

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:Krakovski gozd, dvoživke, Amphibia, razširjenost, življenski prostor
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[B. Kink]
Leto izida:2009
Št. strani:VII, 74 f.
PID:20.500.12556/RUL-15554 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:591.5:591.9:597(497.4Krakovski gozd)(043.2)
COBISS.SI-ID:2580047 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.07.2014
Število ogledov:2752
Število prenosov:313
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
KINK, Barbara, 2009, Herpetološke značilnosti in naravovarstven pomen Krakovskega gozda : diplomsko delo [na spletu]. Diplomsko delo. Ljubljana : B. Kink. [Dostopano 23 junij 2025]. Pridobljeno s: https://repozitorij.uni-lj.si/IzpisGradiva.php?lang=slv&id=15554
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:forest Krakovski gozd, Amphibia, distribution, habitat characteristics

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
  1. Biološki razkis vina
  2. Enološka sredstva in dovoljeni tehnološki postopki pri pridelavi vina
  3. Barrique tehnologija pridelave belih in rdečih vin
  4. Enološki postopki in analizne metode v vinskem sektorju v luči resolucij OIV
  5. "Sur lies" tehnologija pridelave belih in rdečih vin
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
  1. Predlog zaščite geografskega porekla Goriška Brda v okviru Evropske unije
  2. Vpliv embalaže in skladiščnih pogojev na vsebnost fenolnih spojin v vinih Modri Pinot in Zelen
  3. Spektrofotometrično določanje barve rdečih primorskih vin
  4. Characterization of Slovenian wines using multidimensional data analysis from simple enological descriptors
  5. Program izvoznega trženja slovenskih vin

Nazaj