Podrobno

Označevanje hranilnih vrednosti na živilih : primerjava med GDA sistemom in sistemom barvnega označevanja
ID Zupan, Špela (Avtor), ID Kolar, Tomaž (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://www.cek.ef.uni-lj.si/u_diplome/zupan4273.pdf Povezava se odpre v novem oknu

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:živilska industrija, prehrana, zdravje, vrednost, podatki, sistemi, mednarodne primerjave, EU, Velika Britanija
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:EF - Ekonomska fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[Š. Zupan]
Leto izida:2010
Št. strani:II, 50, 36 str.
PID:20.500.12556/RUL-14462 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:664
COBISS.SI-ID:19490022 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.07.2014
Število ogledov:2452
Število prenosov:321
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
ZUPAN, Špela, 2010, Označevanje hranilnih vrednosti na živilih : primerjava med GDA sistemom in sistemom barvnega označevanja [na spletu]. Diplomsko delo. Ljubljana : Š. Zupan. [Dostopano 19 avgust 2025]. Pridobljeno s: http://www.cek.ef.uni-lj.si/u_diplome/zupan4273.pdf
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Neznan jezik
Ključne besede:food industry, nutrition, health, value, data, systems, international comparisons, EU, Great Britain

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
  1. Proizvodnja sladkorja v Sloveniji pred in po pristopu k Evropski uniji
  2. Inhibicija amilolitične aktivnosti mok z neoptimalnim padajočim številom
  3. Ocena stanja v živilskopredelovalni industriji Slovenije ob vstopu v Evropsko unijo
  4. Slovenska živilskopredelovalna industrija v luči pristopa k Evropski uniji
  5. Približevanje EU z vidika živilsko-predelovalne industrije
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
  1. Water minimization in process industries: case study in beet sugar plant
  2. Nanokemija in materiali
  3. Industrijska mikrobiologija
  4. Equilibrium limited reactions
  5. Uvajanje novega izdelka na trg in njegov živlejnjski ciklus

Nazaj