Podrobno

Biološki razkis vina : permanentno podiplomsko izobraževanje s področja vinarstva za kmetijske svetovalce
ID Košmerl, Tatjana (Avtor)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (852,07 KB)
MD5: 5174F99CB26843B78F9F0761421406C0
PID: 20.500.12556/rul/d18f5f2a-3500-4f85-b1e9-4367103c7db7

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:enologija, podiplomski seminarji
Vrsta gradiva:Delovni zvezek za višje in visoke šole
Tipologija:2.05 - Drugo učno gradivo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:Biotehniška fakulteta, Oddelek za živilstvo
Leto izida:2010
PID:20.500.12556/RUL-1438 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:663.252.3(0.034.2)
ISBN:978-961-6333-88-7
URN:URN:NBN:SI:doc-ZN0ZD5XT
COBISS.SI-ID:251142400 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.07.2014
Število ogledov:7006
Število prenosov:413
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
KOŠMERL, Tatjana, 2010, Biološki razkis vina : permanentno podiplomsko izobraževanje s področja vinarstva za kmetijske svetovalce [na spletu]. Drugo učno gradivo. Ljubljana : Biotehniška fakulteta, Oddelek za živilstvo. [Dostopano 12 julij 2025]. ISBN 978-961-6333-88-7. Pridobljeno s: https://repozitorij.uni-lj.si/IzpisGradiva.php?lang=slv&id=1438
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
  1. Poučevanje predmeta naravoslovje in tehnika v četrtem in petem razredu osnovne šole z uporabo informacijsko-komunikacijske tehnologije
  2. Spoznavanje forenzične znanosti z učenjem z raziskovanjem pri predmetu naravoslovje in tehnika v 5. razredu osnovne šole
  3. Poučevanje naravoslovja in tehnike na daljavo v času epidemije Covid 19
  4. Učenje z raziskovanjem pri predmetu naravoslovje in tehnika v 4. razredu osnovne šole
  5. Starševski vidik šolanja šoloobveznih otrok na daljavo v času pandemije covida-19
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
  1. Predlog zaščite geografskega porekla Goriška Brda v okviru Evropske unije
  2. Vpliv embalaže in skladiščnih pogojev na vsebnost fenolnih spojin v vinih Modri Pinot in Zelen
  3. Spektrofotometrično določanje barve rdečih primorskih vin
  4. Characterization of Slovenian wines using multidimensional data analysis from simple enological descriptors
  5. Program izvoznega trženja slovenskih vin

Nazaj