Podrobno

Biološki razkis vina : permanentno podiplomsko izobraževanje s področja vinarstva za kmetijske svetovalce
ID Košmerl, Tatjana (Avtor)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (852,07 KB)
MD5: 5174F99CB26843B78F9F0761421406C0
PID: 20.500.12556/rul/d18f5f2a-3500-4f85-b1e9-4367103c7db7

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:enologija, podiplomski seminarji
Vrsta gradiva:Delovni zvezek za višje in visoke šole
Tipologija:2.05 - Drugo učno gradivo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:Biotehniška fakulteta, Oddelek za živilstvo
Leto izida:2010
PID:20.500.12556/RUL-1438 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:663.252.3(0.034.2)
ISBN:978-961-6333-88-7
URN:URN:NBN:SI:doc-ZN0ZD5XT
COBISS.SI-ID:251142400 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.07.2014
Število ogledov:6778
Število prenosov:409
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
KOŠMERL, Tatjana, 2010, Biološki razkis vina : permanentno podiplomsko izobraževanje s področja vinarstva za kmetijske svetovalce [na spletu]. Drugo učno gradivo. Ljubljana : Biotehniška fakulteta, Oddelek za živilstvo. [Dostopano 12 junij 2025]. ISBN 978-961-6333-88-7. Pridobljeno s: https://repozitorij.uni-lj.si/IzpisGradiva.php?lang=slv&id=1438
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
  1. Ocena stanja v živilskopredelovalni industriji Slovenije ob vstopu v Evropsko unijo
  2. Proizvodnja sladkorja v Sloveniji pred in po pristopu k Evropski uniji
  3. Označevanje hranilnih vrednosti na živilih
  4. Analiza trendov v živilskopredelovalni industriji po vstopu Slovenije v Evropsko unijo
  5. Slovenska živilskopredelovalna industrija v luči pristopa k Evropski uniji
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
  1. Uvajanje novega izdelka na trg in njegov živlejnjski ciklus
  2. Water minimization in process industries: case study in beet sugar plant
  3. Nanokemija in materiali
  4. Industrijska mikrobiologija
  5. Hygiene monitoring of textiles used in the food industry

Nazaj