Podrobno

Kemijske analize in postopki čiščenja vina : laboratorijske vaje pri izbirnem predmetu Vinarstvo
ID Košmerl, Tatjana (Avtor), ID Kač, Milica (Avtor), ID Zupančič-Kralj, Lucija (Recenzent), ID Hribar, Janez (Recenzent), ID Vidrih, Rajko (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (604,91 KB)
MD5: 8B63326446FA86A9D117C20B1A2720F1
PID: 20.500.12556/rul/018ec4f3-e0fb-4c87-80e5-01977651c045

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:vinarstvo
Vrsta gradiva:Učbenik za višje in visoke šole
Tipologija:2.05 - Drugo učno gradivo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:Biotehniška fakulteta, Oddelek za živilstvo
Leto izida:2010
PID:20.500.12556/RUL-1435 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:663.2:543.06(075.8)(076.5)
ISBN:978-961-6333-85-6
COBISS.SI-ID:249446400 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.07.2014
Število ogledov:10571
Število prenosov:612
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
KOŠMERL, Tatjana in KAČ, Milica, 2010, Kemijske analize in postopki čiščenja vina : laboratorijske vaje pri izbirnem predmetu Vinarstvo [na spletu]. Drugo učno gradivo. Ljubljana : Biotehniška fakulteta, Oddelek za živilstvo. [Dostopano 13 julij 2025]. ISBN 978-961-6333-85-6. Pridobljeno s: https://repozitorij.uni-lj.si/IzpisGradiva.php?lang=slv&id=1435
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
  1. Vpliv izobraževanja zaposlenih na uspešnost podjetja
  2. Spirala molka in ugled podjetja
  3. Vpliv vodje pri ustvarjanju organizacijske energije v majhnem podjetju
  4. Vpliv kakovosti izdelka na ugled podjetja
  5. Sodelovanje in prožnost v malih hitrorastočih podjetjih
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
  1. Dejavniki kakovosti organiziranja športne rekreacije
  2. Zagotavljanje kakovosti v Titan Kamnik
  3. Motivacija zaposlenih kot dejavnik kakovosti storitev
  4. Zadovoljstvo uporabnikov s storitvami avto-servisov
  5. Kakovost življenja rejnic na področju Črnega grabna

Nazaj