Podrobno

Osnovne kemijske in senzorične analize mošta in vina : laboratorijske vaje pri predmetu Tehnologije predelave rastlinskih živil - vino
ID Košmerl, Tatjana (Avtor), ID Kač, Milica (Avtor), ID Zupančič-Kralj, Lucija (Recenzent), ID Hribar, Janez (Recenzent), ID Vidrih, Rajko (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (530,86 KB)
MD5: 004BFE2CA3204288E25740B1C923F3BC
PID: 20.500.12556/rul/e3822b1c-dd86-4a61-932c-42c84518d242

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:vino, mošt, kemijska analiza
Vrsta gradiva:Učbenik za višje in visoke šole
Tipologija:2.05 - Drugo učno gradivo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:Biotehniška fakulteta, Oddelek za živilstvo
Leto izida:2009
PID:20.500.12556/RUL-1434 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:663.2:543.06(075.8)(076.5)
ISBN:978-961-6333-82-5
URN:URN:NBN:SI:doc-YZLQLSIO
COBISS.SI-ID:248749056 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.07.2014
Število ogledov:9787
Število prenosov:1154
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
KOŠMERL, Tatjana in KAČ, Milica, 2009, Osnovne kemijske in senzorične analize mošta in vina : laboratorijske vaje pri predmetu Tehnologije predelave rastlinskih živil - vino [na spletu]. Drugo učno gradivo. Ljubljana : Biotehniška fakulteta, Oddelek za živilstvo. [Dostopano 23 junij 2025]. ISBN 978-961-6333-82-5. Pridobljeno s: https://repozitorij.uni-lj.si/IzpisGradiva.php?lang=slv&id=1434
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
  1. The attitude of elementary school pupils towards healthy nutrition recommendations
  2. Attitudes of adults towards food supplements
  3. Assessment of dietary intake among adolescents from health protection aspect
  4. Optimization of the Slovenian food basket using linear programming
  5. Students attitude to the healthy lifestyle habits
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
  1. ǂThe ǂnurse's influence on the dialysis patient counselling on the subject of healthy nutrition
  2. Veganska prehrana v primerjavi s prehranskimi priporočili
  3. ǂThe ǂrole of a nurse counselling diabetes patients about healthy diet
  4. Healthy breakfast for well-being
  5. ATTITUDES OF ADULTS TOWARD MOVEMENT

Nazaj