Podrobno

Osnovne kemijske in senzorične analize mošta in vina : laboratorijske vaje pri predmetu Tehnologije predelave rastlinskih živil - vino
ID Košmerl, Tatjana (Avtor), ID Kač, Milica (Avtor), ID Zupančič-Kralj, Lucija (Recenzent), ID Hribar, Janez (Recenzent), ID Vidrih, Rajko (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (530,86 KB)
MD5: 004BFE2CA3204288E25740B1C923F3BC
PID: 20.500.12556/rul/e3822b1c-dd86-4a61-932c-42c84518d242

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:vino, mošt, kemijska analiza
Vrsta gradiva:Učbenik za višje in visoke šole
Tipologija:2.05 - Drugo učno gradivo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:Biotehniška fakulteta, Oddelek za živilstvo
Leto izida:2009
PID:20.500.12556/RUL-1434 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:663.2:543.06(075.8)(076.5)
ISBN:978-961-6333-82-5
URN:URN:NBN:SI:doc-YZLQLSIO
COBISS.SI-ID:248749056 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.07.2014
Število ogledov:9710
Število prenosov:1150
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
KOŠMERL, Tatjana in KAČ, Milica, 2009, Osnovne kemijske in senzorične analize mošta in vina : laboratorijske vaje pri predmetu Tehnologije predelave rastlinskih živil - vino [na spletu]. Drugo učno gradivo. Ljubljana : Biotehniška fakulteta, Oddelek za živilstvo. [Dostopano 6 junij 2025]. ISBN 978-961-6333-82-5. Pridobljeno s: https://repozitorij.uni-lj.si/IzpisGradiva.php?lang=slv&id=1434
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
  1. Podeželski turizem in socialni kapital v Sloveniji (primer vasi v občini Cerkno)
  2. Zgodba o soli
  3. Management guidelines for IUCN category V protected areas
  4. Etnološki in antropološki pogled na krajinski park Radensko polje
  5. Zasnova prenove posestva Klevevž
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
  1. Ulice in trgi Ptuja
  2. Kulturna in naravna dediščina kot razlog za turizem
  3. Predlog za sprejem avtentične razlage 120., 121. in 122. člena ZOFVI
  4. Drevesa pripovedujejo
  5. Between cucltural and natural heritage

Nazaj