Podrobno

Osnovne kemijske in senzorične analize mošta in vina : laboratorijske vaje pri predmetu Tehnologije predelave rastlinskih živil - vino
ID Košmerl, Tatjana (Avtor), ID Kač, Milica (Avtor), ID Zupančič-Kralj, Lucija (Recenzent), ID Hribar, Janez (Recenzent), ID Vidrih, Rajko (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (530,86 KB)
MD5: 004BFE2CA3204288E25740B1C923F3BC
PID: 20.500.12556/rul/e3822b1c-dd86-4a61-932c-42c84518d242

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:vino, mošt, kemijska analiza
Vrsta gradiva:Učbenik za višje in visoke šole
Tipologija:2.05 - Drugo učno gradivo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:Biotehniška fakulteta, Oddelek za živilstvo
Leto izida:2009
PID:20.500.12556/RUL-1434 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:663.2:543.06(075.8)(076.5)
ISBN:978-961-6333-82-5
URN:URN:NBN:SI:doc-YZLQLSIO
COBISS.SI-ID:248749056 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.07.2014
Število ogledov:9713
Število prenosov:1150
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
KOŠMERL, Tatjana in KAČ, Milica, 2009, Osnovne kemijske in senzorične analize mošta in vina : laboratorijske vaje pri predmetu Tehnologije predelave rastlinskih živil - vino [na spletu]. Drugo učno gradivo. Ljubljana : Biotehniška fakulteta, Oddelek za živilstvo. [Dostopano 6 junij 2025]. ISBN 978-961-6333-82-5. Pridobljeno s: https://repozitorij.uni-lj.si/IzpisGradiva.php?lang=slv&id=1434
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
  1. Enološka praksa v pridelavi vina
  2. Enološka sredstva in dovoljeni tehnološki postopki pri pridelavi vina
  3. Barrique tehnologija pridelave belih in rdečih vin
  4. Enološki postopki in analizne metode v vinskem sektorju v luči resolucij OIV
  5. "Sur lies" tehnologija pridelave belih in rdečih vin
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
  1. Predlog zaščite geografskega porekla Goriška Brda v okviru Evropske unije
  2. Vpliv embalaže in skladiščnih pogojev na vsebnost fenolnih spojin v vinih Modri Pinot in Zelen
  3. Spektrofotometrično določanje barve rdečih primorskih vin
  4. Characterization of Slovenian wines using multidimensional data analysis from simple enological descriptors
  5. Program izvoznega trženja slovenskih vin

Nazaj