Podrobno

Osnovne kemijske in senzorične analize mošta in vina : laboratorijske vaje pri predmetu Tehnologije predelave rastlinskih živil - vino
ID Košmerl, Tatjana (Avtor), ID Kač, Milica (Avtor), ID Zupančič-Kralj, Lucija (Recenzent), ID Hribar, Janez (Recenzent), ID Vidrih, Rajko (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (530,86 KB)
MD5: 004BFE2CA3204288E25740B1C923F3BC
PID: 20.500.12556/rul/e3822b1c-dd86-4a61-932c-42c84518d242

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:vino, mošt, kemijska analiza
Vrsta gradiva:Učbenik za višje in visoke šole
Tipologija:2.05 - Drugo učno gradivo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:Biotehniška fakulteta, Oddelek za živilstvo
Leto izida:2009
PID:20.500.12556/RUL-1434 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:663.2:543.06(075.8)(076.5)
ISBN:978-961-6333-82-5
URN:URN:NBN:SI:doc-YZLQLSIO
COBISS.SI-ID:248749056 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.07.2014
Število ogledov:10286
Število prenosov:1182
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
KOŠMERL, Tatjana in KAČ, Milica, 2009, Osnovne kemijske in senzorične analize mošta in vina : laboratorijske vaje pri predmetu Tehnologije predelave rastlinskih živil - vino [na spletu]. Drugo učno gradivo. Ljubljana : Biotehniška fakulteta, Oddelek za živilstvo. [Dostopano 23 september 2025]. ISBN 978-961-6333-82-5. Pridobljeno s: https://repozitorij.uni-lj.si/IzpisGradiva.php?lang=slv&id=1434
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
  1. Vadba v fitnesu za sladkorne bolnike
  2. Dinamika spreminjanja dolžine telomerov pri bolnikih s sladkorno boleznijo tipa 1
  3. Vpliv telesne aktivnosti na parametre urejenosti sladkorne bolezni pri sladkornih bolnikih tipa 1
  4. Subjektivna ocena kakovosti življenja oseb s sladkorno boleznijo tipa 2
  5. Učinkovitost in varnost visoko intenzivne intervalne vadbe pri bolnikih s sladkorno boleznijo tipa 2
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
  1. Otroci s sladkorno boleznijo v vrtcu
  2. Zdravstvena nega mladoletnice s sladkorno boleznijo tipa 1 - študij primera
  3. Prehranska obravnava starostnika s sladkorno boleznijo tipa 2 v domu za ostarele: študija primera
  4. Analiza samokontrole pacientov s sladkorno boleznijo tipa 2
  5. Pomen telesne aktivnosti pri bolnikih s sladkorno boleznijo

Nazaj