Podrobno

Enološka praksa v pridelavi vina : študijsko gradivo za podiplomsko permanentno izobraževanje vinarskih inšpektorjev
ID Košmerl, Tatjana (Avtor)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (1,09 MB)
MD5: 09C8D6F18B128917FCE3624C3FDF2BBF
PID: 20.500.12556/rul/58db1135-6bb6-408f-b24e-ef836ffdee87

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:enologija, podiplomski seminarji
Vrsta gradiva:Učbenik za višje in visoke šole
Tipologija:2.05 - Drugo učno gradivo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:Biotehniška fakulteta, Oddelek za živilstvo
Leto izida:2009
PID:20.500.12556/RUL-1431 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:663.25(0.034.2)
ISBN:978-961-6333-72-6
URN:URN:NBN:SI:DOC-CWUSNAR2
COBISS.SI-ID:244969472 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.07.2014
Število ogledov:5230
Število prenosov:362
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
KOŠMERL, Tatjana, 2009, Enološka praksa v pridelavi vina : študijsko gradivo za podiplomsko permanentno izobraževanje vinarskih inšpektorjev [na spletu]. Drugo učno gradivo. Ljubljana : Biotehniška fakulteta, Oddelek za živilstvo. [Dostopano 23 junij 2025]. ISBN 978-961-6333-72-6. Pridobljeno s: https://repozitorij.uni-lj.si/IzpisGradiva.php?lang=slv&id=1431
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
  1. Približevanje EU z vidika živilsko-predelovalne industrije
  2. Analiza trendov v živilskopredelovalni industriji po vstopu Slovenije v Evropsko unijo
  3. Slovenska živilskopredelovalna industrija v luči pristopa k Evropski uniji
  4. Proizvodnja sladkorja v Sloveniji pred in po pristopu k Evropski uniji
  5. Označevanje hranilnih vrednosti na živilih
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
  1. Uvajanje novega izdelka na trg in njegov živlejnjski ciklus
  2. Sladkor po vstopu v Evropsko unijo
  3. Water minimization in process industries: case study in beet sugar plant
  4. Nanokemija in materiali
  5. Industrijska mikrobiologija

Nazaj