Podrobno

Enološka sredstva in dovoljeni tehnološki postopki pri pridelavi vina : permanentno podiplomsko izobraževanje s področja vinarstva za kmetijske svetovalce
ID Košmerl, Tatjana (Avtor)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (1,23 MB)
MD5: 3648FC7DA2FBDAE16A4052F8121050D3
PID: 20.500.12556/rul/86e796db-5e83-44db-99d5-05cc21d240b5

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:enologija, podiplomski seminarji
Vrsta gradiva:Delovni zvezek za višje in visoke šole
Tipologija:2.05 - Drugo učno gradivo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:Biotehniška fakulteta, Oddelek za živilstvo
Leto izida:2008
PID:20.500.12556/RUL-1430 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:663.25(0.034.2)
ISBN:978-961-6333-69-6
URN:URN:NBN:SI:doc-C0LYRHMF
COBISS.SI-ID:241255168 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.07.2014
Število ogledov:3999
Število prenosov:422
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
KOŠMERL, Tatjana, 2008, Enološka sredstva in dovoljeni tehnološki postopki pri pridelavi vina : permanentno podiplomsko izobraževanje s področja vinarstva za kmetijske svetovalce [na spletu]. Drugo učno gradivo. Ljubljana : Biotehniška fakulteta, Oddelek za živilstvo. [Dostopano 23 junij 2025]. ISBN 978-961-6333-69-6. Pridobljeno s: https://repozitorij.uni-lj.si/IzpisGradiva.php?lang=slv&id=1430
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
  1. Analysis of electric energy production in a small hydro power plant
  2. Electric energy for cryptocurrency mining
  3. Supply of electric energy from renewable sources in a region
  4. Forecasting of Electric Energy Production from Solar Power Plants
  5. Analysis of potential hydro power plant on river Mura
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
  1. Predlog zaščite geografskega porekla Goriška Brda v okviru Evropske unije
  2. Vpliv embalaže in skladiščnih pogojev na vsebnost fenolnih spojin v vinih Modri Pinot in Zelen
  3. Spektrofotometrično določanje barve rdečih primorskih vin
  4. Characterization of Slovenian wines using multidimensional data analysis from simple enological descriptors
  5. Program izvoznega trženja slovenskih vin

Nazaj