Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Vsebnost fenolnih spojin in antioksidativni učinek ekstrakta oljnih pogač bele gorjušice in lanu : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID
Kaiser, Jernej
(
Avtor
),
ID
Abramovič, Helena
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Vidrih, Rajko
(
Komentor
),
ID
Cigić, Blaž
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(817,81 KB)
MD5: 2D0DF20C73DE1C0CE6A012AD04413679
PID:
20.500.12556/rul/9f410420-e087-49b5-abe6-1ab08554b192
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
oljne pogače
,
bela gorjušica
,
Sinapsis alba L.
,
lan
,
Linum usitatissimum
,
ekstrakti oljnih pogač
,
fenolne spojine
,
antioksidativna aktivnost
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[J. Kaiser]
Leto izida:
2012
Št. strani:
X, 53 f.
PID:
20.500.12556/RUL-1407
UDK:
663.85:547.56+577.1
COBISS.SI-ID:
4034168
Datum objave v RUL:
11.07.2014
Število ogledov:
2028
Število prenosov:
467
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Content of phenolic compounds and antioxidant effect of extracts from press cakes of white mustard and flaxseed : graduation thesis, university studies
Ključne besede:
press cakes
,
white mustard
,
Sinapsis alba L.
,
flaxseed
,
Linum usitatissimum
,
press cakes extracts
,
phenolic compounds
,
antioxidant activity
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj