izpis_h1_title_alt

Vsebnost fenolnih spojin in antioksidativni učinek ekstrakta oljnih pogač bele gorjušice in lanu : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID Kaiser, Jernej (Avtor), ID Abramovič, Helena (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Vidrih, Rajko (Komentor), ID Cigić, Blaž (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (817,81 KB)
MD5: 2D0DF20C73DE1C0CE6A012AD04413679
PID: 20.500.12556/rul/9f410420-e087-49b5-abe6-1ab08554b192

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:oljne pogače, bela gorjušica, Sinapsis alba L., lan, Linum usitatissimum, ekstrakti oljnih pogač, fenolne spojine, antioksidativna aktivnost
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[J. Kaiser]
Leto izida:2012
Št. strani:X, 53 f.
PID:20.500.12556/RUL-1407 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:663.85:547.56+577.1
COBISS.SI-ID:4034168 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.07.2014
Število ogledov:2028
Število prenosov:467
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Content of phenolic compounds and antioxidant effect of extracts from press cakes of white mustard and flaxseed : graduation thesis, university studies
Ključne besede:press cakes, white mustard, Sinapsis alba L., flaxseed, Linum usitatissimum, press cakes extracts, phenolic compounds, antioxidant activity

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj